El Suheca.com aporta fins a huit equips a la històrica prova de Cullera i aconseguix el triomf absolut en categoria femenina

0
429
Gran èxit de l'èquip femení

L’equip femení A del Suheca.com Triatló es va proclamar, dissabte passat, campió del 13é Triatló ‘Ciutat de Cullera’, prova organitzada pel Club Triatló Cullera i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i que enguany estrenava un nou i atractiu format per equips. Els participants es repartiren en conjunts d’un mínim de quatre integrants i un màxim de sis.

L’equip de Sueca, a més, fou el qui més equips va aportar de la Comunitat Valenciana, un total de huit repartits entre xics, cinc, i xiques, tres. El conjunt format per Àngels Vidal, Raquel Pérez, Cinta Sancho i Sara Ferreiro no tingué rival en categoria femenina, on es va proclamar campió per davant del Komando 226ers, a qui va avantatjar en 35” després de nadar 750 metres, pedalejar durant 20 quilòmetres i córrer altres cinc quilòmetres més. En xics, el Suheca.com A també va firmar una gran actuació, classificant-se en sisé lloc.

Els integrants de l’equip foren Manuel Sendra, Valentí Ferrer, Pau Navarro, Vicent Ribera, Toni Pedrós i Óscar Cebolla. La resta d’equips del Suheca.com Triatló estigueren formats per Pau Sapiña, Cristian Roig, Cristian Alcañiz, Salva Ortiz, Marcos Roselló, Ángel Lloret, Esteve Pedrós, Joel Marco, Pablo Cantó, Adolfo Blasco, Marc Lamolda, Dani Vidal, Fran Piera, Pascual Fos, José Martorell, Felipe Martínez, Joan Fuster, Vicent Burguera, Paco Márquez, Pedro Serra, José Cardo, María García, Sofi Sapiña, Inés Ferrando, Maribel García, María José Muñoz, Marta Grau, Ángeles Grau, Amparo Muñoz i Silvia Ros.

Després de la prova de Cullera, la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana situa al Suheca.com líder en categoria femenina i segon classificat en masculina. La propera cita important per al club de Sueca serà este dissabte, 2 de juny, a Canet d’En Berenguer. En este municipi valencià es disputa enguany la Lliga Nacional de Clubs, on les ‘suhecanes’ competirán contra equips procedents de diferents racons d’Espanya com ara Santander, Marbella, Madrid, Águilas, Granollers, Guadalajara o Pozuelo, entre altres.

El Suheca.com Triatló femení va sumar, l’any passat a Alcobendas, els punts suficients per a participar en esta prova reservada als millors clubs del país. La H que lluixen els triatletes de Sueca continua acumulant èxits i donant motius per a pensar que és, tal i com els va guardonar en 2011 la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, el millor club valencià de l’actualitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here