Compromís per Alzira torna a recordar la neteja dels solars del casc urbà

0
371

Solar enfront de l'Ajuntament

Gómez: Cal actuar i que aquesta actuació tinga continuïtat, és a dir, que els solars de la nostra ciutat estiguen en condicions perquè, apart del perill d’incendis o d’aparició d’insectes o animals, la imatge que es dona d’Alzira és dolenta.

En setembre de l’any passat des de Compromís per Alzira denunciàvem que estaven arreplegant-se signatures per a que l’Ajuntament netejara els solars que van des de l’institut nº 4 fins el carrer Joanot Martorell que és el tram més utilitzat pels estudiants, per donar-los més seguretat.

Ara, ens hem assabentat que també estan arreplegant signatures per a demanar la neteja dels solars al costat de l’institut Rei en Jaume,  el Col·legi Gloria Fuertes i el Servef. Pareix ser que estan apareguent rates, mosquits i altres coses al voltant dels mateixos. Seria convenient netejar-los i també acabar la vorera.

Arran d’aquestes informacions, i ara que estem entrant en l’estiu –amb l’augment de perill d’incendis (algun cas s’ha donat fa un parell d’anys). des de Compromís per Alzira tornem a demanar a l’equip de govern que reclame als propietaris dels solars de tot el casc urbà la seua obligació de netejar-los i tancar-los. Al mateix temps, és el propi ajuntament el que ha de donar exemple fent el mateix amb els solars municipals.

Aquesta situació ha sigut denunciada tots els anys des de nostra formació política. Ja fa temps que, des de l’equip de govern, donaren l’excusa de que ja havien iniciat el procediment legal para exigir als propietaris la neteja i tancament dels solars, però continua sense fer res ni els propietaris ni l’Ajuntament.

Considerem, per tant, que cal actuar i que aquesta actuació tinga continuïtat, és a dir, que els solars de la nostra ciutat estiguen en condicions perquè, apart del perill d’incendis o d’aparició d’insectes o animals, la imatge que es dona d’Alzira és dolenta.

Comunicat de Compromís

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here