Centenars de joves omplin la Biblioteca Municipal de Carcaixent en les tradicionals “Biblionits”

1
981

Biblioteca de Carcaixent

L’Ajuntament amplia l’horari de les instal·lacions fins les 2 de la matinada per a facilitar als joves la preparació dels examens.

Centenars de joves han fet ús de les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Carcaixent en els primers dies de funcionament de les populars “Biblionits”, unes jornades en les quals s’aplica un horari extraordinari per tal de facilitar als usuaris la preparació dels seus exams.

Així, des del dilluns 28 maig fins el dijous 12 de juliol, la biblioteca mantindrà obertes les seues portes des de les 21 hores fins les 2 de la matinada.

L’objectiu de les “Biblionits” és facilitar als joves un lloc tranquil i ben condicionat  per a poder preparar els seus exams finals.

Per a la Regidora de Cultura, Isabel Gómez, “esta iniciativa la varem posar en marxa ja fa alguns anys i continua sent una de les més valorades pels joves de la ciutat, que troben en les instal·lacions de la Biblioteca Municipal les condicions idònies per a l’estudi que en algunes ocasions no sempre poden trobar en els seus domicilis”.

L’ aplicació de diverses mesures d’ajust i control del funcionament dels diferents serveis municipals va provocar fa unes setmanes la suspensió puntual de les “Biblionits”. Tal qual va avançar en aquell moment la Regidora d’Educació, Isabel Gómez, “una vegada s’han anat ajustant els recursos humans municipals per de cobrir adequadament els serveis considerats prioritaris, el servei de Biblionits s’ha recuperat per als joves i es troba en funcionament tal qual estava previst”.

Comunicat MIA Carcaixent

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here