Alumnes Carrasquer de Sueca guanyen el premi Sambori de literatura en valencià

1
452
Els escolars de segon guardonats

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca ha volgut reconéixer públicament el premi comarcal Sambori que la Fundació que porta el mateix nom ha concedit enguany als alumnes de Segon A del col·legi públic Carasquer de Sueca.

Per a això, en el transcurs de la Jornada informativa sobre el morrut roig, que ha tingut lloc este matí en Sueca, la regidora de Medi Ambient, Manuela Egea, ha aprofitat per a fer entrega d’un lot de llibres per a la biblicoteca del col·legi als tres xiquets (Marc Capellino, María Alberola i Josep Baixauli) representants de tota la classe, que han acudit a l’acte i que, amb el relat titulat “Els amics de la palmera”, s’han alçat amb el primer premi d’este certamen de literatura en valencià.

El relat dels escolars gira entorn de l’aparició del morrut roig en una de les palmeres de la seua escola i com es pot solucionar este problema. El premi Sambori es convoca cada any amb la finalitat d’incentivar la creativitat artística i imaginativa dels joves valencians i valencianes. En els últims anys, també participen joves de Catalunya i les Illes Balears.

Els xiquets han afirmat que es van decidir a escriure sobre este problema quan van comprovar com tres de les palmeres del jardí de l’escola van patir les conseqüències de l’atac del morrut roig. “Este relat en positiu reflectix com inclús els xiquets són conscients de la problemàtica que estem patint en el nostre municipi per culpa de l’atac del morrut roig”, ha afirmat Egea.

1 Comentario

  1. aixo que estem en barracons i la pols no ens la llevem de damunt,esperem que al senyor alcalde començem a preocuparli els xiquets de carrasquer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here