Vicky Pina, nova fallera major de Josep Pau d’Alzira

0
302
El president amb les dos falleres major de J. Pau

La Falla Av. Josep Pau ha celebrat recentment la seua festa d’inici de l’exercici, coneguda com la Festa Zero, en el transcurs de la mateixa es donà a conèixer que la Fallera Major, que acompanyarà a Vicent Dasí com a President, i a Elena Dasí com a Fallera Major Infantil i Presidenta Infantil, serà la fallera Vicky Pina.

En el mateix acte es varen signar els contractes amb els artistes fallers, Toni Gil per a la comissió gran, guanyador del Primer Premi de la Segona Secció per a esta comissió, els exercicis 2009, 2010 i 2011; i Enrique Oliver per a la infantil, guanyador del Primer Premi de la Primera Secció Infantil en esta falla l’exercici 2012.

Així com amb la xaranga Els Borts, que porten 10 exercicis en esta falla, per la qual cosa se’ls va obsequiar amb un parxe commemoratiu per al bombo i es va signar també el contracte.

Antoni Lluís Furió


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here