Sueca acull una Jornada de portes obertes per a tot el públic dedicada a activitats aquàtiques

0
292
Jornada de l'any passat

Després del gran èxit de l’edició anterior, l’Escola Kitepower, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, ha organitzat, per a dissabte que ve 2 de juny, la seua II Jornada de Portes Obertes dedicada a la pràctica d’activitats aquàtiques. La jornada serà gratuïta i oberta a tot tipus de públic de totes les edats. L’únic requisit és acudir a l’escola, que es troba ubicada en la platja de Motilla.

Des de les 16 fins a les 19 hores, es realitzaran activitats de lliscament com SUP (una varietat de surf amb gran acceptació i que es realitza amb un rem); activitats de kitesurf i parapents; activitats en la platja, per a les quals es mostrarà una gran quantitat de material amb què es pot disfrutar; etc… Totes elles estaran dirigides per un grup de monitors que compten amb una gran experiència en el món del kitesurf, titulats per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

A més, els participants disposaran de tot el material de seguretat necessari per a la pràctica d’estos esports. Des de l’organització, es recomana, així mateix, portar una gorra, banyador, protecció solar, aigua, tovalla i roba seca per a canviar-se al finalitzar la Jornada.

Com a colofó, els participants, reunits per equips, s’enfrontaran en una competició de nivell bàsic, en la qual predominarà el bon ambient i per a la qual serà suficient allò que s’ha aprés en les activitats que es realitzaran prèviament.

“Des de la Regidoria d’Esports, animem tota aquella persona interessada que participe i gaudi de les possibilitats que ens brinden les nostres platges i la pràctica d’esports aquàtics”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

L’Escola Kitepower va nàixer fa tres anys gràcies a la iniciativa de quatre amics que practicaven kitesurf en les platges de Sueca. L’objectiu principal va ser el d’aconseguir que es regulara la situació per a la pràctica d’estos esports sense menyscabar el dret dels banyistes, gestionant esta zona (un espai tancat entre la Gola del Rei i Motilla) i compatibilitzant així el dret al descans i gaudi dels banyistes amb el dret a la pràctica d’esports aquàtics.

Els organitzadors d’esta Jornada pretenen acostar els esports aquàtics a la població i intentar canviar un poc la mentalitat dels usuaris de les platges perquè les vegen també com a llocs on, a més del bany, es pot practicar una gran diversitat d’esports.

Per a més informació, es pot visitar la pàgina web www.escolakitepower.info

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here