EU-Algemesí presentarà al plenari la moció perquè l’Esglèsia pague el IBI

0
190

PER AL PORTAVEU MUNICIPAL PERE BLANCO (EU) “ES TRACTA D’UNA MESURA DE SENTIT COMÚ, MÉS EN TEMPS DE CRISI EN LA QUE TANTS CIUTADANS I CIUTADANES TENIM QUE FER FRONT A LA PÈRDUA DEL LLOC DE TREBALL, O LES RETALLADES EN EDUCACIÓ I SANITAT PÚBLICA”.

Pere Blanco en un acte electoral a Algemesí

Esquerra Unida d’Algemesí fa ja 3 mesos va registrar aquesta moció per al seu debat, però fins el moment i degut als plenaris maratonians que estem fent ha impedit la seua discussió. Afortunadament el plenari del més de maig ha sigut convocat a les 12.00 hores del migdia, el que possibilitarà amb quasi una total seguretat la seua discussió.

Al mateix ple EUPV Algemesí ha presentat distintes mocions, algunes d’elles de plenaris anteriors com una moció contra la reforma laboral, i d’altres noves, com la reprovació de les declaracions homòfones del Bisbe d’Alcala de Henares.

En algunes ciutats de l’estat espanyol mocions similars a la presentem han estat aprovades fins i tot amb el recolzament del partit popular com a Zamora, per aixó Pere Blanco confia en que siga aprovada per la majoria de la corporació, el que permetria comptar amb uns ingressos addicionals per a la Borsa de treball o altres despeses necessàries com la neteja viaria o pintar els passos de vianants.

Comunicat d’EU Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here