El plenari nomena a Laura Duart Gassent com a Reina de les Festes de Benifaió 2012

0
380

La Reina i les seues dames

La jove de Benifaió Laura Duart Gassent va viure anit en la sessió plenària celebrada en la casa consistorial la primera presa de contacte amb el càrrec que començarà a ostentar a partir del mes d’agost, el de reina de les festes 2012.

Laura va estar acompanyada per les seues quatre dames d’honor Raquel Hernández Soriano, Sandra Murcia Serrador, Kristel Moreno García i Carla Ivars Baus en una sessió plenària on l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va donar a conéixer els membres de la corporació municipal i als veïns assistents a la sessió els noms de les protagonistes de les festes patronals del municipi.

Arcís va donar l’enhorabona a les tres jóvens a qui va desitjar «passar-ho bé en unes festes on els regidors estarem al vostre costat intentant que disfruteu de cada acte oficial».

Els portaveus dels partits polítics representats en l’ajuntament també van tindre paraules per a la nova reina coincidint tots a desitjar un feliç regnat a Laura.

La reina del 2012 va agrair als membres de la corporació l’haver depositat en ella la responsabilitat del càrrec esperant representar junt amb les seues dames el millor possible el nom de Benifaió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here