Dimitix l’edil del PP de Benifaió Mª Dolores Cuenca García per motius personals

0
634

Mª Dolores Cuenca deixa el seu càrrec a l'Ajuntament

La jove Sandra Garulo Campa prendrà possessió del seu càrrec com a nova edil popular en substitució de Mª Dolores Cuenca en el pròxim ple de juny.

En el ple ordinari celebrat ahir a Benifaió l’últim punt del dia arreplegava la renúncia al càrrec de regidora de l’ajuntament l’edil del partit popular Mª Dolores Cuenca García.

Després de 17 anys com a regidora, des que accedira al camp de la política en actiu l’any 1995, Mª Dolores ha dirigit durant els seus anys de govern (1995-1999 i 2005-2012) la regidoria de servicis socials i sanitat.
Els portaveus de cada partit polític van tindre paraules per a l’edil després de la seua renúncia desitjant-li disfrutar de la nova vida deixant arrere el treball polític.

Per la seua part l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís parla de Mª Dolores com a «companya de partit des del prinicipi. Ens dol que s’en vaja però respectem per supost la seua decisió després d’un trebal intens en la política activa».
Conca deixa clar que la seua renúncia no es deu a cap motiu en concret sinó que «després de 17 anys en política he de dedicar-li més temps a la meua família».

L’edil va agrair als seus companys de partit tot el treball intens que han dut a terme estos anys per Benifaió i no es va oblidar de «tots els tècnics de l’ajuntament i en concret els treballadors de servicis socials per aconseguir tot el que hem aconseguit».
En el ple del pròxim mes de juny prendrà possessió del seu càrrec en substitució de Mª Dolores Cuenca la jove edil del partit popular Sandra Garulo Campa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here