L’Ajuntament de l’Alcúdia vol fer un horari a mida de les necessitats dels usuaris de la Biblioteca

0
543

Biblioteca de l'Alcúdia

Des del passat 15 de maig, la Biblioteca Municipal de l’Alcúdia ha posat en marxa l’horari d’època d’exàmens, que allarga el tancament fins a les 12 de la nit. A més d’això està passant una enquesta als usuaris per tal de saber quin són els millors horaris per a cada època de l’any.

La idea de la regidoria de cultura és adequar-se en allò que siga possible a les necessitats reals dels usuaris, per això i aprofitant el període d’exàmens que és l’època en què més es gasta la Biblioteca, s’està passant una enquesta en la qual es pregunta per l’adequació en horari general i també en els períodes extraordinaris d’exàmens: del 10 de gener al 10 de febrer, del 15 de maig al 15 de juliol i del 15 d’agost al 15 de setembre.

També s’ha demanat un informe al bibliotecari municipal sobre freqüència d’ús i períodes horaris en què el servei té més afluència de públic. Amb totes estes dades, les obtingudes de l’enquesta i les de l’informe del professional, l’ajuntament procedirà a dissenyar uns horaris que siguen els més convenients per a la major part dels usuaris. De moment, i fins el15 de juliol, l’horari de la Biblioteca Municipal de l’Alcúdia és de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 24.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here