El cadet del Gruphac NB Alzira perd en Altea i es queda fora de la final

0
392

Els alzirenys quedaren elimninats en Altea

El conjunt alzireny cau en la tornada de les semifinals de la categoria d’IR Zonal (57-42) i no pot fer valdre la renda del partit d’anada.

El cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira no va poder aconseguir dissabte passat el passe a la final de la categoria de Zonal en caure a la pista del Bàsquet Altea per un marcador de 57-42. La renda de 14 punts obtinguda pels jugadors entrenats per Alberto Lahoz al partit d’anada (52-38) no va ser suficient i, per tan sols un punt en el compte global de l’eliminatòria, el cadet Gruphac Nou Bàsquet Alzira va quedar eliminat en les semifinals del Campionat d’IR Zonal.

L’equip de la Marina Alta va anar sempre per davant en el marcador. Des del primer moment la seua defensa en zona va plantejar seriosos problemes als jugadors alzirenys, igual que va ocórrer al partit d’anada. A base de circulacions ràpides i balons interiors, per moments el Gruphac va ser capaç de superar-la amb èxit, però en contrapartida el fet d’arriscar molt a sovint en les passades provocava nombroses pèrdues de baló.

Al descans s’arribava amb un marcador de 32-26, una diferència que permetia als dos equips continuar somiant amb una plaça en la final. Després que el Nou Bàsquet Alzira s’apropara a tan sols 3 punts, els alteans tornaren a augmentar el seu avantatge a 8 a la fi del tercer quart. Encara que l’eliminatòria continuava favorable al Gruphac, la inquietud i el nerviosisme anaren apoderant-se dels nostres cadets que veien com, a mesura que transcorria el temps, el Bàsquet Altea creia cada vegada més en la remuntada.

En l’últim i definitiu quart, als problemes ofensius provocats per la defensa en zona dels locals es va afegir una certa feblesa defensiva del Gruphac de la qual s’aprofitaren els jugadors de l’Altea per enfilar amb encert la cistella contrària i anar aproximant-se a la xifra màgica que els donava el passe a la gran final.

El colp de gràcia va arribar a falta de minut i mig, quan el Bàsquet Altea aconseguia la diferència de 15 punts. El Gruphac Nou Bàsquet Alzira encara va disposar de 3 possessions però en eixos moments els temors s’havien convertit en pànic. L’electrònic no es movia i quan faltaven 9 segons els nostres cadets disposaren d’una última possessió en què arribaren a efectuar dos llançaments a cistella sense fortuna.

Malgrat l’eliminació, este últim partit no pot entelar l’extraordinària temporada realitzada per l’equip cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira, líder imbatut en la lliga regular. L’objectiu de la temporada, l’ascens a la categoria de Preferent, s’ha aconseguit gràcies al treball dur i constant de molts mesos de l’entrenador i de tots els jugadors.

RESULTATS DE LA JORNADA 26/05/2012

CADET MASCULÍ– FASE FINAL

BÀSQUET ALTEA                                       57

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             42

COPA FEDERACIÓ 2012

SÈNIOR MASCULÍ–ZONAL VLC

BLASMETAL ALUMINIS N.B. ALZIRA         83

C.B. POLINYÀ 41

SÈNIOR FEMENÍ-ESPECIAL VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA                              25

U.B.F. TORRENT                                        83

CADET MASCULÍ–PREFERENT VLC

C.B.M. BENIFAIÓ                                       30/05/2012

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA

CADET FEMENÍ–ESPECIAL VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA                              DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ–ESPECIAL VLC

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA              DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ–PREFERENT VLC

C.B.M. ELVIMAR BENIFAIÓ                        06/06/2012

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA

INFANTIL FEMENÍ–ESPECIAL VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA INFANTIL              40

C.B.TEODOR LLORENTE ABASTOS           43

ALEVÍ–PREFERENT VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA MINI                      68

C.B. GENOVÉS MINI                                  29

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here