El CA La Ribera aconseguix 5 medalles a Castelló en el Autonòmic Infantil

1
324

Cinc medalles en total, dos d’or en els 3000 m, tan masculins com femenins, una per a Marc Doménech amb 10.36 MMP, que es va proclamar nou campió autonòmic en una difícil carrera disputada a l’esprint, i l’altra per a Lorena Gimenez, nova campiona autonòmica en la mateixa prova i en una carrera semblant que va dominar tota la prova, guanyant a l’esprint als seus rivals.

Les medalles d’argent foren per a Alejandro Torres en una sensacional carrera de 1000 m.obstacles amb 3.22 MMP, per a Noelia Borrás en martell a sols 2 cm de l’or, encara que amb medicions dubtoses en contra, i per a Teresa Guerrero en 1000 m on també millorà la seua marca 3.13 MMP, amb una carrera plena de força.

També participaren Jaime Dolz en javelina i 1000 m, Andreu Sanchis en martell i javelina, Alex Benavent en 1000 m i disc, Andreu Martinez en 1000 m, Noelia Borrás i Teresa Guerrero també en disc, Lucia Botija en el 3000 m, 11.51 MMP, Marc Doménech en 150 m, 20.99 MMP, i Alejandro Torres en llargada, 4.76, MMP.

Gran actuació del CA La Ribera

1 Comentario

  1. Enhorabuena gran participación en este campeonato autonómico que se accede por marca,compitiendo las mejores marcas de nuestra comunidad, felicitaros a todos dimos una lección de esfuerzo y lucha hasta el ultimo metro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here