Nova campanya informativa de Bloc-Compromís pels barris de Carcaixent

7
399

El Bloc torna a les xarrades informatives als barris

El col·lectiu Bloc-Compromís de Carcaixent continua apostant per la informació a la ciutadania i la transparència en la gestió. És per això que aquest dimarts, 29 de maig, enceta al local de l’Associació de Veïns dels Quatre Camins una nova edició de la campanya “T’informem, t’escoltem” pels barris de la ciutat. En aquestes reunions, obertes a la participació de tot el món, els 6 regidors de Bloc-Compromís retran comptes del primer any de l’actual legislatura, les mocions presentades, les propostes defensades i el control exercit a l’equip de govern, format pel bipartit PP-PSD.

Els primers 12 mesos de legislatura han sigut especialment convulsos a Carcaixent. La paralització de les obres de la Universitat Catòlica, la contractació del vicesecretari, la compra per a demolició de l’edifici de Correus, les contractacions opaques i l’enxufisme a l’Ajuntament i la pujada de tots els impostos i les taxes municipals són qüestions que preocupen i molt els veïns de Carcaixent. “Per trencar el secretisme que regeix les decisions de Lola Botella”, afirma Paco Salom, portaveu de Bloc-Compromís a Carcaixent, “volem continuar ben a prop dels carcaixentins i les carcaixentines i explicar, escoltar i debatre sobre la situació crítica que travessa el nostre poble, que acumula un deute de 18 milions d’euros en préstecs més 3 milions d’euros en factures per pagar a proveïdors”.

El principal punt de les reunions pels barris serà el Pla d’Ajust aprovat en solitari per l’equip de govern, i que comportarà 10 anys de pujades d’impostos, retalls generalitzats en les ajudes i els serveis municipals, renúncia a realitzar inversions pròpies i a pagar per serveis que fins ara eren gratuïts, com per exemple l’ajuda domiciliària o la recollida de trastos. “No podem permetre que paguen la crisi els més desfavorits, i per combatre la mala gestió de PP-PSD, la ciutadania ha d’estar ben informada de totes aquelles mesures que afecten les seues butxaques”, afirma Paco Salom.

Bloc-Compromís va iniciar aquest format informatiu pels barris de Carcaixent durant la legislatura anterior, amb una extraordinària acollida. És per això que a banda de compartir amb la ciutadania el que ocorre a l’Ajuntament mitjançant la seua pàgina web, Facebook, Twitter i els vídeos a Youtube, vol continuar debatent i recollint opinions per millorar el poble entre tots i totes en aquestes reunions pels barris. La primera parada és aquest dimarts dia 29 de maig als Quatre Camins, i la ronda continuarà a Cogullada, les Barraques, Passeig, Muntanyeta-Avingudes i Santa Bàrbara. El calendari de cadascuna de les reunions s’anunciarà durant els pròxims dies.

Comunicat Bloc-Compromís Carcaixent

7 Comentarios

 1. Molt bona iniciativa, de informació i participació; i m´agrada molt que encara que siga un acte de partit, no feu com el PP, es a dir, no anunciar-ho i convidar sols als vostres.

 2. No sé si l’actuació d’un grup polític s’ha de mesurar en si van o no a les procesons…
  Espere que les festes hagen sigut bones. Els carrers pintats estaven genials!

  • Xe tu no tanfades pero vaig anar a vore el santet i em vaig trobar un cuants darrere del sant, jajajaj
   Tots feen cara de bons xiquets com es nota que somplin la buchaca i vaig pensar Xe ixos del bloc no seran bons xiquets o no es fa falta resar al sant, jajaj

 3. Per què el PP no fa aquestes coses?

  Supose que serà dur donar la cara quan se sap que et van a traure els colors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here