L’Associació Empresarial Alzira i l’institut Luis Suñer presenten el «Projecte Sempre FP»

0
518
Taller del centre Luis Suñer

El "Projecte sempre FP" serà presentat demà dimarts a les instal.lacions del Centre Integrat Públic de Formació Professional, Luis Suñer, una iniciativa conjunta entre este institut i l’Associació Empresarial Alzira.

El regidor de Promoció Económica, José Luis Palacios i el director del Luis Suñer, Joan Sancho, presentaran la jornada aa  les 17,30 hores. Tot seguit la coordinadora del projecte, Julia Martínez disdertarà sobre "Sempre FP. Innovació orientada per a les persones".

A les 18 hores, Miguel López de l’Insitut Biomecànica de València parlarà sobre "La xarxa d’Innovació Sempre FP". La jornada culminarà a les 7 de la vesprada amb la intervenció de l’empresari alzireny, Juan José Peris, gerent de CMA SL.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here