30 famílies participen en la Jornada Gastronòmica del CEIP Garcia Sanchiz

0
393
Jornada Gastronòmica

El Ceip Federico Garcia Sanchiz desenvolupa des de fa uns anys un Projecte Educatiu del Menjador que el curs passat va ser premiat per la Fundació Jaume Casademont de Girona (Catalunya) dins de les beques Educar Menjant.

Al projecte, es vol involucrar a les famílies en la formació alimentària dels xiquets i xiquetes i per aquest motiu ahir, 24 de maig es va organitzar una Jornada Gastronòmica Familiar a les noves instal·lacions del col·legi.

Coincidint amb la celebració Dia Nacional de la Nutrició, unes trenta famílies de l’escola van gaudir de receptes per a fomentar l’alimentació saludable i introduir als menús familiars, de forma creativa, el consum de fruita i verdura.

Una cuinera professional de l’empresa JUCAIS SL va deixar bocabadats als pares i mares assistents que comprovaren de primera mà com els xiquets i xiquetes consumiren brotxetes de fruita, peix i cigrons gaudint dels menús confeccionats.

Una experiència molt enriquidora que va ser molt valorada pel personal assistent de Salut Pública, on arribaren a felicitar al director de l’escola per aquest tipus d’iniciatives.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here