L’Escola de Futbol de Sueca presenta el IV Torneig José Maiques on participaran 700 xiquets

0
280

Presentació del Torneig

Quasi 700 xiquets i xiquetes participaran en este torneig que, per primera vegada, portarà el nom de I Memorial Pascual Aparici, en homenatge al seu expresident que va morir recentment.

L’Escola de Futbol de Sueca va presentar ahir el seu IV Torneig José Maiques, i el seu I Memorial Pascual Aparici, en homenatge a un dels seus expresidents que va morir fa uns mesos. A l’acte, celebrat en el Casal Multiusos, van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el regidor de Cultura, Josep Navarro; el president de l’Escola de Futbol, Cristóbal Carsi; i el director Tècnic, Rafael Navarro.

La regidora d’Esports, Teresa Ribes, va tindre paraules de reconeixement per a Aparici “una figura molt important dins de l’Escola, una molt bona persona que va treballar molt perquè Sueca poguera comptar amb un camp de gespa artificial com el que ja tenim i que estrenaran els xiquets i xiquetes participants en el Torneig”. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va felicitar tots els xiquets i els va desitjar que disfrutaren durant estos dies.

El pròxim 1 de juny s’iniciarà el Torneig amb la participació dels més xicotets, els querubins. Els dies 2 i 3 de juny jugaran els seus partits la resta de categories, fins a cadets. En total, participaran 15 equips de l’Escola de Futbol Base de la S.D. Sueca; 34 equips de 13 escoles de futbol diferents; 440 xiquets i xiquetes de futbol 7; i 240 xiquets i xiquetes de futbol 11. Cada equip de l’Escola de Futbol de Sueca s’enfrontarà a una de les escoles invitades que, en esta edició, seran: Alberic Club de Futbol, Racing Algemesí, Unió Esportiva Càrcer, Carcaixent Atletic, Cullera Club de Futbol, Fundació Chelsea, Unió  Esportiva Llevant, Ontinyent Club Esportiu, Tavernes Unió Esportiva, Torrent Club de Futbol, València Club de Futbol i Benifaió.

Enguany, el cartell del Torneig s’ha triat mitjançant un concurs en què han participat els xiquets i xiquetes que assistixen a l’Escola d’Art Municipal “Escultor Beltrán”. El regidor de Cultura i el director de l’Escola d’Art, Juan Antonio Llopis, van ser els encarregats d’entregar el premi al guanyador, Miquel Viel Vázquez, d’11 anys, i els diferents accèssits.

D’altra banda, dimecres passat va tindre lloc també la presentació de l’Escola d’Estiu Bàsquet Sueca, promoguda per tres jugadors del Club, Raúl Matoses, Josep Santamatilde i Javier Ortells. SUECAMP 2012 es desenvoluparà del 2 de juliol al 10 d’agost i, entre les activitats organitzades, s’han programat: entrenaments per a millorar la tècnica; excursions; repàs dels estudis; xarrades amb jugadors de la lliga Endesa, com ara Juan José Triguero Estruch; competicions; visites a la Ciutat de les Arts i les Ciències i a les instal·lacions del València B.C.; senderisme, etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here