EU-Algemesí considera «innecesària» la convocatòria de un lloc de treball del grup superior en Urbanisme

0
350

Pere Blanco /Foto. La Veu d'Algemesí

Per al portaveu municipal Pere Blanco (EU) “El departament d’urbanisme de l’Ajuntament a conseqüència de la crisi, especialment al sector de la construcció, esta baix mínims, el que fa del tot improcedent la convocatòria per cobrir una plaça d’aquestes característiques al nostre Ajuntament”.

El Grup Municipal d’Esquerra Unida en Algemesí esta convençut que no te cap sentit la creació de places de tècnics superiors, i més al departament d’urbanisme. Les llicencies d’obres han sofert un descens considerable els darrers anys, fet agreujat per la forta crisi de demanda del sector de la construcció. A la nostra ciutat potser hi ha més de 3.000 vivendes deshabitades, nombrosos solars sense construir, i amb el desenvolupament del PGOU la població que podria tindre Algemesí superaria els 40.000 habitants.

Per al nostre grup municipal seria més positiu crear llocs de treball al departament de serveis manteniment  obres públiques, ja que actualment la situació de deteriorament dels espais públics es troben en un estat lamentable, i que permetria amb els mateixos diners per a un lloc de categoria superior la contractació de 2 o més llocs de treball.

Per altra part el nostre grup te seriosos dubtes del procediment que seguiria la convocatòria, que segons rumors ja tindria nom i cognoms, el que junt a la darrera sentencia d’anul·lació de la plaça del cap de policia posaria en dubte la transparència de l’equip de govern.

Comunicat EU.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here