La renovada Avinguda Marcelina de Benifaió s’obri al trànsit

0
376

La consellera d’Infraestructures Isabel Bonig i l’alcaldessa del municipi Amparo Arcís han inaugurat la nova via.

La Generalitat Valenciana ha invertit en este projecte 1.869.878 euros a través del seu Pla Confiança.

12 mesos després de l’inici d’obra, i segons els terminis previstos, els veïns de Benifaió i el gran nombre de vehicles que accedixen al municipi per l’avinguda Marcelina ja disfruten d’una renovada zona.

La Consellera d’Infraestructures Isabel Bonig i l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís han inaugurat hui dijous, acompanyats per membres de la corporació municipal i nombrosos veïns, les obres d’urbanització d’esta entrada al municipi.

Bonig ha destacat en el seu discurs el gran encert de l’equip de govern al triar esta obra «ja que es completa un dels objectius de l’ajuntament de Benifaió amb Arcís al front, millorar i urbanitzar totes les entrades a Benifaió oferint ja una imatge nova i fonamental com a impuls d’este poble.».
La Consellera ha destacat que en total en este Pla Confiança la Generalitat ha invertit a Benifaió «2,5 milions d’euros dels quins es porta una gran part esta avinguda amb una inversió d’1.869.878 euros».

L’alcaldessa de Benifaió ha valorat l’esforç tant de tècnics de la conselleria i de direcció d’obra «com dels nostres tècnics que han mostrat en cada termini d’execució un treball intens».

Arcís a més a desitjat que tots els veïns «disfrutem ja d’unes excel.lents instal.lacions més segures amb importants accessos al llarg de més de 600 metres de longitud que té l’avinguda».

L’avinguda Marcelina, a més de ser una de les principals vies d’entrada al municipi, dóna accés al Poliesportiu Municipal i a la Cooperativa Hortofructícola pel que ha sigut primordial dotar a esta entrada d’una infraestructura tipus passeig que permeta la connexió d’esta zona amb la CV-42, les instal.lacions i el centre del municipi d’una forma còmoda i segura, segons es desprén de la descripció de la memòria del projecte.
La zona del pavelló municipal esta dotada amb un nou aparcament de bicis previst para més de 20 usuaris que podran accedir a la zona esportiva a dos rodes gràcies a un ampli carril bici instal.lat en la gran avinguda.

Rover Alcisa ha sigut l’empresa encarregada d’unes obres on destaca la seua vorera ampla amb zones de descans, jardí, un doble carril, carril bici, nova il.luminació, «en definitiva una connexió més segura amb la CV-42 i l’avinguda Europa a més d’oferir una excel.lent entrada i eixida a Benifaió» destaca Arcís. L’obra ha format part del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana que a Benifaió hi ha invertit en esta i altres obres ja finalitzades un total de 2’5 milions d’euros i s’han oferit més de 40 llocs de treball a Benifaió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here