La Policia Local d’Almussafes localitza 475 quilos d’haixix en un control de tràfic que supera els 500.000 euros en el mercat

0
338

El conductor del vehicle ha fugit pel terme municipal.  Els paquets de droga estaven guardats en el maleter i en l’interior del tot terreny.  El preu del partida d’haixix en el mercat supera els 500.000 euros.

Droga intervinguda per la Policia Local

La campanya de control del tràfic i la seguretat viària, iniciada des del Departament Policial d’Almussafes dilluns passat dia 21, ha fet possible que este mateix matí la patrulla encarregada del programa de vigilància haja aconseguit localitzar una important partida d’haixix en l’interior d’un dels vehicles que circulaven per la ronda, en direcció a la ciutat de València. Encara que el conductor del vehicle i únic ocupant del vehicle registrat ha aconseguit fugir a peu, els tres agents han confiscat un total de 19 fardells de 25 quilos de droga cadasqú.

A les 12.30 hores del migdia d’este mateix matí, la patrulla de la Policia Local d’Almussafes, integrada per tres agents, ha confiscat un partida de droga de 475 quilos d’haixix en una de les quatre rondes de circumval·lació de la localitat.

L’operació, emmarcada en el programa policial per a la vigilància del tràfic i la seguretat viària del nucli urbà, rondes, polígons industrials i zones rurals, s’ha iniciat amb l’alt que els policies locals li han dirigit a un tot terreny marca Ssangyong de color negre que circulava per la ronda Síndic Antoni Albuixech en direcció a la capital valenciana.

En un primer moment, el conductor i únic ocupant del vehicle ha reduït la velocitat de circulació, encara que quasi de manera immediata ha représ la marxa, però esta vegada amb gran celeritat, provocant amb això que els policies locals hagen emprés el seguiment del cotxe, a què han localitzat a pocs metres, concretament en la ronda monestir de la Valldigna.

El vehicle ha sigut abandonat de manera precipitada per l’individu, qui havia iniciat uns segons abans la fugida a peu en direcció als camps del terme municipal. La sospita despertada pel seu modus operandi del presumpte autor del delicte contra la salut pública ha propiciat que la patrulla procedira a un registre exhaustiu del tot terreny, localitzant tant en el maleter com en la part posterior del vehicle 19 fardells de 25 quilos de pes cada u, perfectament embalats, que amagaven un partida de 475 quilos d’haixix, amb un valor de venda en el mercat d’aproximadament 570.000 euros.

Després de l’extracció de tota la droga oculta i la busca infructuosa del conductor del vehicle, des del Departament Policial s’han instruït les corresponents diligències i,  amb posterioritat, serà la Guàrdia Civil a què obrirà una investigació per a localitzar l’esmentat individu i als seus còmplices.

Encara que la localització d’estupefaents és prou habitual en els controls, esta és la primera vegada en la història del Departament Policial que els agents locals han intervingut una partida de droga d’estes característiques, contribuint amb això a la defensa de la salut pública. Per a la màxima autoritat municipal, Albert Girona, no cap més que “felicitar al cos policial d’Almussafes per la gran rellevància de l’operació realitzada que, una vegada més, demostra la professionalitat dels nostres policies municipals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here