Concentració dels sanitaris contra les retallades en el sector i la reforma laboral

0
453

Concentració de sanitaris hui a Alzira

Les organitzacions sindicals del sector sanitari públic han convocat hui al personal del sector de tota la Comunitat Valenciana a una concentració a la porta del centres sanitaris a les 12 hores per a manifestar el seu rebuig a les mesures del Govern Valencià i l´ Estatal , que afecten greument a les retribucions, condicions laborals i a la qualitat del servei sanitari, i a exigir també la depuració de responsabilitats al Consell. 

 

 

   En Alzira  ens hem concentrat en el Centre de Salut 1 i Centre de Salut Publica d´Alzira, en contra dels retalls en educació i sanitat,  i  per recolzar als companys i companyes que s´han concentrat aquesta nit i hui a les 12 hores  davant de les delegacions de govern de tota Espanya i a les portes del Congrés dels Diputats on hui es debat i es votarà el Real Decret Llei 3/2012 de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, l´ anomenada reforma laboral que suposa l’ atac més greu als drets socials i laborals  dels treballadors i treballadores.  


CCOO Sindicat Comarcal de Sanitat i Serveis Sociosanitaris de la Ribera


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here