Albuixarres-Camí Fondo celebra la II Fira Solidària del Llibre el primer cap de setmana de juny

1
449

Els visitants de la II Fira Solidària del Llibre tindran al seu abast al voltant de 3.000 obres de tots els gèneres, així com una trentena d’enciclopèdies i nombrosos DVD i CD’s, els pròxims dies 1,2 i 3 de juny a la Plaça Major d’Alzira.

Una fira organitzada per la comissió Albuixarres-Camí Fondo a benefici de l’entitat, Asociación de padres de niños con cáncer (ASPANION). Els preus són molt assequibles entre 0,50 i 3 euros i entre els compradors es sortejarà l’estada d’una nit en una  Casa Rural.

Per als que vulguen encara col.laborar, els dimarts i divendres que resten fins la mostra encara poden fer arribar els seus llibres al casal de la falla.

"La gent s’ha volcat, fins i tot en esta segona edició han col.laborat empreses d’Alzira" manifesta entusiasmat el coordinador de la fira, Jaime Rossell. Una col.laboració que ha estat ficant les seues instal.lacions per convertir-se en punts de recollida i "aportant material divers".

La I Fira Solidària celebrada l’any passat a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer (AFA), va ser, recorda Rossell "tot un èxit i estem segurs que ésta també ho serà".

Video II Fira Solidària:

http://www.youtube.com/watch?v=xUXNlqhG2sk&list=UUKC2qmgB2l9sl-Ph2Vtx02A&index=1&feature=plcp

1 Comentario

  1. Per si algú ens vol criticar, com va passar l´altra volta, l´anime a que participe amb nosaltres, que vinga al casal a organitzar, replegar, tranportar llibres etc…
    Que vinga a vendre llibres tambè, o a repartir paperets, i que ens ajude a montar i desmontar la paraeta tots els dies…
    Que vinga per a vore que fem amb els diners que repleguem, i ja ficats, que es rasque tambè la butxaca per a col.laborar amb ASPANION…
    Si desprès d´açò ens continua criticant, es que no estàs be, fes-t´ho mirar…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here