PP-PSD de Carcaixent es veu obligat a concedir ajudes d’emergència a les persones que s’enviaren a França

18
307

El PP-PSD es veu obligat a concedir ajudes d’emergència per a compensar les seues errades polítiques

Bloc-Compromís recorda a la Sra. Botella que és inacceptable mesclar gestions i recursos privats amb el govern per a totes i tots que com alcaldessa ha de procurar.

Bloc-Compromís ha demanat explicacions en la Comissió Informativa de Benestar Social sobre cinc decrets signats ahir per ajudar a persones que s’han vist afectades per una irregularitat en la gestió que la Sra. Botella va fer personalment. Segons Desirée Palma, regidora de Bloc-Compromís: “S’han tramitat per la via d’urgència uns decrets pels quals concedirà ajuda d’emergència a persones que es van enviar a França a treballar, amb la promesa de quatre mesos de feina, i que, en arribar allà, no han estat admeses i han hagut de tornar a casa. La situació d’aquestes famílies és extrema, i compartim que se’ls ajude. Però, al mateix temps, el que demanem és responsabilitat i explicacions.”

Com argumenta la Sra. Palma: “S’han utilitzat recursos públics per a fer aquetes gestions. La Sra. Botella ha viatjat a França personalment a arribar a acords, i posteriorment a portar regals com agraïment, passant les dietes corresponents a l’Ajuntament. El Sr. Ahullana, regidor d’interior, ha dedicat moltes hores, pagades per totes i tots els carcaixentins, a entrevistar i seleccionar el número de persones que ells han considerat convenient entre la llista de gent que, sense cap convocatòria pública, ells mateix han decidit entrevistar. Des de Bloc-Compromís demanem el de sempre: transparència.”

Aquest problema té l’inici fa uns mesos, quan es va saber que l’alcaldessa havia fet “gestions personals” per enviar a treballar a França a 20 aturats de Carcaixent. La regidora del Bloc afirma: “Tot el procés que s’ha seguit per adjudicar eixes places ha sigut semiclandestí, opac, sense informació pública, ni lliure accés per als veïns. L’equip de govern es va reunir amb uns candidats preseleccionats a dit en el local d’una associació de veïns i va elaborar una llista d’aspirants amb criteris desconeguts. Bloc-Compromís ja va expressar, des del principi, la seua queixa per l’ús d’aquest procediment irregular”.

L’Ajuntament de Carcaixent té una falta de transparència absoluta en les contractacions. PP-PSD continuen sense convocar borses de treball i col·locant a dit sense vergonya persones afins al partit i familiars de regidors. Bloc-Compromís ho denunciava ja en la legislatura passada i ho continua denunciant ara: tots els ciutadans de Carcaixent han de tindre sempre les mateixes oportunitats per accedir als pocs llocs de treball que es promouen des d’instàncies públiques. “Les contractacions en què intervé l’Ajuntament han de ser públiques, obertes i basades en la igualtat d’oportunitats i en criteris tècnics, mai polítics. És una exigència irrenunciable per a un vertader estat democràtic”, conclou la Sra. Palma.

Comunicat Compromís Carcaixent

18 Comentarios

 1. Srs del bloc, les parece algo bien. Lo critican todo, quien diría que la mayoría son maestros y funcionarios, podrían dedicarse a la construcción pero en su faceta de demolición porque vamos,… Nada he pero nada les parece bien.

  • Jo no soc mestressa, ni funcionaria, pero si soc carcaixentina i el q erra te q pagar, no nosaltres q som els pagem els imposts. Ahhh i soc apolitica

  • En Carcaixent hay otra opción que quejarnos? Hacen lo que quieren, como quieren y cuando quieren, yo creo que la gente no se quejaría si pudiera arrimar el hombro para ayudar a nuestro municipio, pero al no ser el caso, la única opción que les queda es quejarse y esperar a las próximas elecciones, donde espero que mis vecinos les permitan que se quejen durante muchos años.

   Ahora sobre el caso de Francia… Es increíble, como se gastan dinero municipal para conseguir trabajo a 20 personas, no voy a entrar en si eran amigos de uno o otro, si ahora no consiguen el fin ese dinero lo devolverán? Porque para hacer turismo… Y encima después tenemos que indemnizar a la gente que ellos han elegido, que lo paguen de su bolsillo.

 2. Lola, de sis regidors, 1 funcionari, un mestre, 4 treballadors per compte d’altre, tots sis fills de treballadors, que vivim del nostre treball.

  Però no es eixa la qüestió.

  El tema és que s’han fet unes gestions amb diners públics, que han beneficiat a unes poques persones, seleccionades d’amagat, amb un mètode que en absolut casa bé amb la transparència mínima que ha de primar en un ajuntament.

  Ara si a tu et sembla bé que la política siga l’art de beneficar als arrimats tu mateix et retrates. Lamentablement persones necessitades n’hi ha massa, i tot mereixen les mateixes oportunitats. Per això critiquem la manera de gestionar que té l’equip de govern PP-PSD.

  No volem una política caracteritzada pel privilegis per a uns pocs, on està clar que alguns estan molt còmodes. Nosaltres no.

  Ajudar als que ho necessiten no està renyit amb la transparència i la igualtat d’oportunitats. I a mésés fàcil de practicar (entre altres perquè no has de preocupar-te d’anar amagant-te ni tindre secrets per fer les coses)

 3. Ens pareix bé el que ens pareix bé… I en cap cas ens pot paréixer bé que s’envie gent del poble a França a treballar, que la gent es gaste uns diners en el viatge i els preparatius, i que quan arriben allà els peguen una patada al cul i se n’hagen de tornar…

  Per cert, demostra vosté que coneix ben poc a la gent del Bloc… En tot el col·lectiu només hi ha dos mestres i dos funcionaris, dues ocupacions per cert igual de respectables que la resta de treballs…

 4. A mi no em sembla bé que l’Ajuntament busque faena per a les persones que són amigues dels regidors, sense cap tipus de filtre ni baremació. És una falta de respecte per a la gent de Carcaixent que ho està passant malament.

 5. Dña Lola, com ens te que pareixer algo be de totes eixes enmerdaes?! ni als del Bloc ni a mes de la mitat que ja estan arrepetits de lo que votaren! defendre aso es vergonyos, com a minim callar i aguantar el que caiga que seu mereixen.

 6. » ¡¡¡¡¡ Es mío , es miiiiiiiiiiiiiiioooooooo , el MIA es miiiiiiiiiooooooo , Carcaixent es miiiiiooooooooooooooo !!!!! » chillaba con los ojos ensangrentados.

  Mientras , aquél hombre de la bata anotaba en su cuadernillo , levantaba los parpados y mostraba una leve sonrisa ( es que era de Alzira jaa jaa jaaaaa ).

  » ¡¡¡¡ Que se habrán pensado estos » proles » del Bloc !!!! » pensaba.
  » Mañana tendré que cobrar alguna » dieta » para amortizar la visita »
  » Menos mal que mi sobrinísima por esta vez creo que no va a protestar «

  • Efectivament, pareix que hi ha un grup de persones que finalment no han pogut accedir al lloc de treball previst i, lamentablement, han tingut que tornar sense faena.
   A tot açò, encara no saben si el Bloc, la senyora Calatayud i el PSOE han acceptat l’oferiment de l’Alcaldessa per aconseguir altres 20 llocs de treball i ensenyar-mos a tots el procediment de sel·lecció correcte, però no es preocupen vostés que, per una o altra raó, amb una o mil excuses, ni aniran a França, ni a Portugal, ni a Barxeta, ni aconseguiran 20 llocs de treball, ni 10, ni 5…crec que tots ho tenim prou clar. Es allò que ells anomenen «política ficció»: comunicats, declaracions, premsa, mocions…i al final, xe, res de res en 16 anys!.

   • Muchacho dejalo estar. Cuando las cosas salen mal salen mal. ¿Por que insistes en remover el cieno si sabes que cuanto mas lo haces mas huele? Ha salido mal y una cosa que podria haber sido rentable politicamente ahora queda empañada por lo de siempre porque tu señora gobierna igual que lleva el partido como una aficionada. Y encima sin querer perjudica a unas personas que no tienen culpa de la falta de destreza que ha caracterizado todo este tema. Es lo que tiene crecer a base de advenedizos y vividores.
    Ahora no hay mas remedio que aguantarse. Ya te lo comente el otro dia. No es bueno salir siempre a escena porque en ocasiones es mejor guardar un discreto silencio y esperar a que pase la tormenta.
    Renovacion ya por favor.

    • O sea, en resumen, que ningún otro político, con 900 € de gasto, ha realizado gestión alguna para conseguir trabajo a 20, 15 o 10 parados, amigos, enemigos o indiferentes.
     Ni tormenta ni discreto silencio. Reconociendo que las formas en este asunto han podido cuidarse más y que hubiera podido salir mejor, cuando las cosas se hacen por bien, con honestidad y, faltaría más, con manos limpias y sin nada que esconder, ni hay que esconderse ni hay porqué callar.

 7. Els teus arguments, Opinador, són tan raonables com sempre, jeje….Res de res en 16 anys per part de l’oposició, xe tu! Raonament irrefutable! Serà per què vosaltres heu tingut majoria absoluta (ara és majoria absoluta comprada a l’amic Juanito) durant tots estos anys?? Serà per què heu estat aplicant el «rodillo» durant tots estos anys??

  Sé que has de contestar alguna cosa, però es que els teus arguments últimament estan al nivell dels del teu superior Alfonso Rus.

  • No amic, jo no he argumentat res; he donat la informació que conec, que pot no ser tota, sobre el tema en qüestió i, en contraposició al comentari anterior, no tinc cap inconvenient en fer-ho perquè, siga el tema més o menys incòmode, res hi ha que amagar de cap cosa i, per tant, les explicacions i els comentaris poder i deuen fer-se de qualsevol tema.
   Jo no tinc cap inconvenient en fer-ho però ja veig que per a vostés tot pareix ser un gran problema. En fi, no sé, amunt eixe ànim!.

   • Anem a vore Opinad-Ino, no parles de «per a vostés» perquè jo no soc del Bloc, no estic afiliat a cap partit, t’ho he dit alguna vegada, i t’ho repetisc ara….Es que pareixes un disc ratllat.

    Simplement veig qui diu coses amb trellat i qui està en política per a marejar la perdiu i omplir-se la butxaca, com tú, amic Opinad-Ino, com tú. Omplir-se les butxaques, colocar amics, familiars, a la dona, etc…

    I no sé a què ve això de «amunt eixe ànim»….L’aire de superioritat que denota eixe comentari no m’agrada gens, sincerament.
    El meu ànim està perfecte, em guanye el jornal dignament i no enganye a ningú, el teu no sé…psicològicament eres un cas digne d’estudi, sincerament.

    Sé que necessites el càrrec de regidor per a continuar amb el teu «modus vivendi», ho sé, però intenta defensar-te un poc millor. Encara que ho tens cru….quan et cauen per tots els costats el millor és amagar-se

    • Mira amic, per descomptat, tu ni saps qui soc, ni a qué hem dedique, ni perqué ho faig, ni de quina manera…ni falta que et fa. Pel que a mi respecta, pots seguir jugant a endevinalles que a mi no sols no hem molesta sinò que hem diverteix.
     De psicòleg ès veure sempre la part negativa en totes les coses i no saber treballar en positiu, sols criticar i poc més. Vosté serà del partit que li parega però està molt clar que no ès del PP, com jo no soc del Bloc i no passa res. Li ho repeteixc: amunt eixe ànim!.
     Respecte a la dignitat en guantar-se el sou, tranquil, que vostè no m’ha de donar lliçons de treball ni de dignitat en res!.
     Encantat de debatre amb vosté, del que vosté vullga i quan ho desitge! Però sempre amb respecte desde la discrepància.

     • De psicóleg és defensar allò indefensable , senyor Opinador. Per ignorància no crec que siga, perquè sentit comú té qualsevol persona, i qualsevol sap el que està bé i el que està mal….pot enganyar-se una vegada, però no estarà anys i anys malbaratant diners de tots en benefici d’uns pocs…..i a més després intentarà defensar-se (amb arguments de traca) i acusant als demés d’atacar-lo.

      Jo seria del PP si el PP haguera demostrat decència, sentit comú i haguera demostrat que es preocupa pel poble de Carcaixent….el que passa és que els fets són cabuts, senyor Opinador, els fets són cabuts.

      Per exemple, tombar l’edifici de Correus o contractar un alt funcionari sense fer cap falta, en els temps que corren, és de bojos….només des del fanatisme, el dogmatisme imposat pel partit, i des de l’interés económic particular es poden defensar coses així. Ah! I dir que Juanito alcalde es guanya bé el sou!! Això ja és de matrícula d’honor!!

      I ací tornem al tema del psicòleg, senyor Opinador. Encara que quan una persona ha tirat per terra la seua escala de valors, i ha esborrat paraules con «decència», «honradesa», etc, del seu diccionari particular i del seu «modus operandi», l’ajuda del psicóleg potser arriba massa tard.

      P.D.: Per cert, no sé per què em continua vosté donant ànims, jeje….en fi….

 8. ¿Porqué nadie sale a decir la verdad y explica como la Lola ha llegado a contactar con esa empresa?

  ¿Es que acaso la gente no sabe que hay un vecino de Carcaixent que , hace ya muchos años , trabaja para esa empresa y , se encarga el mismo de reclutar a trabajadores ?

  ¿Y que pinta la Lola en todo esto ? Pues ella que se entera y decide meterse en el medio , con 2 objetivos :
  1- que las personas contratadas sean seleccionadas por los suyos
  2- apuntarse un tanto político .

  Así que , de no haberse metido esta señora por en medio , se hubieran creado los mismos puestos de trabajo pero no para los suyos ( de ahí que se llevara todo tan en secreto ) y nos hubieramos ahorrado algún dinero público.
  La alcaldesa , como siempre , mira por su interés ( ni siquiera por el de su partido ) .Si hay rentabilidad , para ella y si hay pérdidas , para el pueblo.

  Lola , por favor , VETE YA no hagas más el ridículo.¿ te has parado a pensar que será de tu vida cuando dejes la política y los ciudadanos de Carcaixent sólo se acuerden de esta imagen que nos estas dejando ? ¿Eres consciente de lo que estas haciendo con tu pueblo y en la situación en lo que lo vas a dejar ? ¿No te das cuenta de que vas chapuza tras chapuza en una situación económica muy delicada , que lo que antes era considerado un simple error , ahora es considerado un grave problema ? ¿Sabes que tehas convertido en el PROBLEMA de Carcaixent ?.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here