L’Associació Agustí Martí entrega els VII Premis a la Veterania Fallera

0
397
Familiars d'Agustin Martí
Directius de l'Associació Agustí Martí

La falla Plaça La Malva ha estat guardonada am el Premi a la crítica local que atorga un jurat escollit per l’Associació Cultural Agustí Martí, que va nàixer fa set anys en honor al que fora durant molts anys, president de la Junta Local Fallera d’Alzira.

Esta associació ha premiat a més a Rafael Guarner de la comissió del Dr. Ferrán, com el faller de major edat. Altra premiada ha sigut Anabel Juárez, regidora d’Educació, per ser la fallera més anys censada, un total de 40 anys.

Mentre el guardó per al faller més anys censat ha estat per a Pepe Moreno de Dr. Ferrán, qui enguany rebrà, també la màxima distinció fallera, la Flama d’or i Murta amb brillants.

El president de l’ Associació Agustí Martí, José Antonio Sifre, ha declarat que este esta entitat va nàixer per honrar la memòria del que «ha sigut el millor president de la història de la JLF».

El regidor de Festes, Rafael Fita ha recordat als presents que «Martí segueix en els nostres cors» després de felicitar els guardonats.

A l’acte presentat per Mari Carmen Cano, han assistit el president de la JLF, Vicent Muñoz i les falleres majors, Paula March i Maria Fuster.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here