Eugeni Rufí guanya el concurs per a triar la imatge de les festes majors de Sueca

0
448
Cartell guanyador

El cartell presentat per Eugeni Rufí Giménez, de Sueca, ha resultat el guanyador del concurs convocat per la Regidoria de Festes per a triar la imatge de les festes majors de Sueca 2012. Amb el lema ULLAL, “FESTES POPULARS”, l’obra de Rufí ha aconseguit el vot favorable del jurat que ha triat este cartell entre els 53 presentats en esta edició.

El jurat ha estat format per Manoli Egea Romero, regidora de Turisme; Raúl Pla Ortí, regidor de l’oposició; Fernando Viñoles Torres, dissenyador gràfic; Emilia Carlos Dasí, representant de l’Escola d’Art Municipal “Escultor Beltrán”; i el regidor de Festes, Dimas Vázquez. El cartell de Rufí ha sigut triat per a representar les pròximes festes del municipi, que se celebraran en el mes de setembre, “per la seua gamma de colors i perquè aglutina tots els elements representatius de les festes del municipi” han assenyalat els membres del jurat.

Els treballs finalistes han sigut els presentats per Carles Lledó Grau, amb el lema REPRESENTACIÓ LÚDICA – RELIGIOSA – GASTRONÒMICA – ESPORTIVA – CULTURAL – FESTIVA, AMB MOSTRA ARQUITECTÒNICA I PAISATGÍSTICA DEL POBLE DE SUECA, i el presentat per Rosa Serra Magraner, amb el lema SESIR, els dos  de Sueca, a l’igual que el guanyador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here