Els alevins del Ciutat d’Alzira i de la UD Alzira li disputen el títol de campió a l’Alberic

0
392
UD ALZIRA
Ciutat d'Alzira

L’empat a 3 gols en la última jornada entre el Ciutat d’Alzira A i la UD Alzira C en Tulell li han deixat, provisionalment, el lideratge del grup D de la categoria aleví a l’Alberic Promeses. Els seus 71 punts superen els 69 punts dels blaugranes i els 68 punts dels rogets del Ciutat, a falta de tres jornades perquè acabe la lliga.

L’encontre en els els dos conjunts alzirenys va ser trepidant, competit i sobre emocionant i a més a més molt esportiu per part dels jugador

El Ciutat d'Alzira i la UD Alzira empataren a gols i a esportivitat

s i de les dos aficions. Al descans s’arribà amb empat a un gol després que la UD Alzira s’avançara en el marcadors en els primers minuts del partit.

A falta de menys de tres minuts per a la fí de l’encontre el marcador resgistrava un empat a 2 gols; aleshores una falta al borde de l’àrea blaugrana la transformaren en gol els locales, però en el temps afegit, segons abans del xiulit final, un ràpid contracolp de la UD suposà la definitiva igualada a 3 gols.

Els alevins d’Alberic tenen advantatge però el calendari més complicat; en la darrera jornada s’enfrontaran a la UD Alzira. Per contra el Ciutat d’Alzira té menys probabilitats que els dos rivals però un calendari més fàcil. Per a ser campió necessitarà guanyar els tres encontres que li resten i que l’Alberic punje davant el Benifaió i que els dos rivals empaten en el ú´ltim encongtre de la temporada.

Qualsevol dels tres equips pot ser campió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here