El socialistes de l’Alcúdia guanyen pes en els òrgans nacionals del JSPV i JSE

0
415

Quinze militants de la comarca formaran part dels òrgans nacionals de JSPV i JSE, a més, ha aportat seixanta-una esmenes al Document Polític a nivell Nacional.

Els dies 4, 5 i 6 de maig, es va celebrar l´11é Congrés de Joves Socialistes del País Valencià, al qual la comarca de la Ribera del Xúquer, va participar activament amb la presència de vora una vintena de delegats, la major representació comarcal de tot el País Valencià. A més, va ser un moment important per a la comarca, ja que es tractava del primer Congrés de País en què es perticipava com a comarca constituïda.

Joves Socialistes de la Ribera va aconseguir tindre tres membres a la Comissió Executiva Nacional liderada pel nou Secretari General, José Muñoz amb la presència de la Regidora de l´Ajuntament i Secretaria Local de Cullera, Laura Simó, en Política Municipal i de la carcaixentina Belén Oltra com a vocal de municipalisme.

Volem fer una menció especial al nostre veí i company Robert Martínez Sanchis, que ocuparà la secretaria de política lingüística en la nova direcció nacional. “ Tenim la sort de tindre una llengua pròpia- afirma en el congrés- i anem a lluitar contra la política d’autoodi que fa el govern de la Generalitat contra el valencià”

A més, la Ribera tindrà 9 membres nats del Comité Nacional de JSPV, que és l´Assemblea de totes les agrupacions locals del País Valencià, entre ells el nostre Secretari General Local, Rubén Grau Navarro.

S’obri una nova etapa en Joves Socialistes del País Valencià després d’aquest congrés,   afirmà el nostre Secretari General de l’Alcúdia, Rubén Grau: “Una nova etapa on l’objectiu és defensar tot allò que tant ha costat d’aconseguir i que ara Rajoy ens està llevant”.

Cal defensar els interessos dels joves, donar propostes per a reduir l’atur juvenil, defensar l’educació pública tant als instituts com a les universitats i lluitar contra la injusta mesura de llevar la targeta sanitària a un jove si als 26 anys no ha cotitzat.

Joves Socialistes de l’Alcúdia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here