El CEIP Garcia Sanchiz d’Alzira organitza una Jornada Gastronòmica Familiar

0
393

El Ceip Federico Garcia Sanchiz desenvolupa des de fa uns anys un Projecte Educatiu del Menjador que el curs passat va ser premiat per la Fundació Jaume Casademont dins de les beques Educar Menjant.

Dins d’aquest projecte volem involucrar a les famílies en la formació alimentària dels xiquets i xiquetes.

Per aquest motiu i coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Nutrició, hem organitzat junt amb l’empresa que ens serveix el càtering, JUCAIS SL, una Jornada Gastronòmica Familiar amb l’objectiu d’apropar a les famílies cap a una formació que estiga lligada a l’alimentació saludable.

Una cuinera professional ens ofertarà receptes per a potenciar l’alimentació de fruites i verdures, i presentar-les de forma diferent i cridanera.

L’acte s’iniciarà a les instal·lacions del menjador escolar a les 17:15 hores el proper dijous 24 de maig i on esteu convidats totes aquelles famílies amb alumnat matriculat al nostre centre.

A l’acte també també es podran observar les activitats realitzades per l’alumnat durant tot en curs dins del menjador, i al finalitzar l’empresa Jucais convidarà als assistents a un berenar molt refrescant.

Gràcies per participar en el nostre projecte de qualitat educativa!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here