EU denuncia «l’abandonament total» del Consell a l’esport base

0
280

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en Les Corts, Lluís Torró, ha presentat una bateria de preguntes a la consellera, les quals han estat vetades sense motiu, a través de les quals denúncia la “desídia monumental d’aquest govern cap a l’esport base i que no s’està desenvolupant la Llei de l’Esport que va entrar en vigor en 2011”.

Demà se celebra el Dia Internacional de l’Activitat Física i Torró remarca: ”mentre l’esport base al País Valencià sobreviu en un total penúria econòmica, els grans esdeveniments esportius continuen succeint-se com el Màsters Golf i l’Open de Tennis, i emportant-se milionades de diners públics destinats a l’esport”.

Esquerra Unida ha tornat a presentar les preguntes rebutjades pel PP, “perquè entenem que la consellera Johnson ha de donar-nos explicacions molt necessàries de nombroses qüestions que van des dels motius pels quals no s’han pagat les subvencions de funcionament a les federacions esportives de 2011, amb la qual cosa aquestes han hagut demanar crèdits, fins a si els centres estan implantant programes de tecnificació esportiva, si s’està complint l’eliminació de les barreres arquitectòniques o si el Consell ha elaborat el Pla Director d’Instal•lacions esportives”, afirma Torró.

El diputat d’esquerres manifesta els seus dubtes sobre l’aplicació de la Llei de l’Esport, “ens temem que el PP el que ha fet és intentar-se llavar
la cara amb aquesta normativa, per a després seguir passant olímpicament de l’esport base i continuar destinant la major part de la inversió
pública en esport a competicions elitistes i totalment minoritàries, com és l’Open de Tennis i el Màsters Golf”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here