Bloc de Carlet proposa per a la biblioteca un horari ininterromput de 9 del matí a 9 de la nit per als exàmens

1
372

Biblioteca de Carlet

El Grup Municipal Bloc-Compromís de Carlet ha demanat l’ampliació de l’horari de la biblioteca municipal per tal d’atendre les demandes dels estudiants que es troben en època d’exàmens.

El regidor Josep Àngel Hervàs ha manifestat que “l’horari habitual de la biblioteca és molt reduït i fins i tot en època d’exàmens, com l’actual, l’horari “especial” que se sol fer és absolutament insuficient; per això hem demanat que s’amplie a 12 hores, des de les 9 del matí a les 9 de la nit, cosa que es pot fer perfectament amb el personal de què disposa el servei”.

Josep Àngel ha afegit que “hi ha pobles del voltant que aposten decididament per ajudar els estudiants en estos dies i prolonguen molt més l’horari d’obertura de la biblioteca que el que s’acostuma a fer ací a Carlet”.

Hervàs ha conclòs dient que “estaria molt bé que per una vegada l’equip de govern fóra sensible a les propostes del nostre grup polític, que representa una gran part de la població i, en especial, de la població més jove, i atenguera la petició que li hem adreçat en nom de molts estudiants de la nostra ciutat”.

Comunicat Bloc-Compromís Carlet

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here