90 joves aspiren als XVII Premis Literaris Ciutat de Carcaixent

0
328
Els guanyadors de l'edició anterior

Un total de 90  candidats opten als XVII Premis Literaris Ciutat de Carcaixent, amb les dues modalitats de què consta: el Premi Soleriestruch de Narrativa Curta i l’Arminyana i Canut de Poesia. Al lliurament, que tindrà lloc, demà dimecres, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Municipal «Julián Ribera» de Carcaixent, hi assistiran, a més de tots els guardonats, Isabel Gómez Vayá, regidora de Cultura i Educació, i Joan Carles Girbés, cap de publicacions d’Edicions Bromera. Clourà l’acte l’actuació de la soprano Empar Llàcer i el trio de corda Assai.

Aquest certamen literari fa palesa l’aposta ferma de l’Ajuntament de Carcaixent pels escriptors joves. La convocatòria està oberta als alumnes de 2n cicle d’ESO, cicles formatius de grau mitjà i superior i Batxillerat. En aquesta edició, han presentat els seus escrits un total de noranta joves –una xifra prou superior a la de la convocatòria anterior. La major part dels participants són de la Ribera, però també d’altres llocs com Riba-roja, Llombai, Vila-real o Alcàsser.

Els guardonats amb els primers premis rebran 500 €; els dels segons premis, 250 €, i els finalistes rebran, cada un, un lot de llibres valorat en 170 €. Els textos seleccionats, sis en total, entre guanyadors i finalistes, seran publicats en un llibre que Bromera editarà en la col·lecció «Lletra Nova».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here