L’Artística de Carlet celebra la Menció d’Honor i Primer Premi del Certamen Provincial

0
415

La presidenta y el director en la entrega de premios

L’Agrupació Musical l’Artística de Carlet, dirigida per Fernando Hernández, va obtindre la menció d’honor i el primer premi de la secció segona del XXXVI Certamen Provincial de Bandes de Música, amb una puntuació de 344,75 punts, segons fons de la Diputació de València.

El jurat del certamen ( Francisco Moral Ferri, Bernardo Adam Ferrero, Vicent J. Soler Solano,  Enrique Hernándis Martínez i Francisco Javier Gutiérrez Juandel) va concedir el segon premi d’aquesta secció a l’Agrupació Musical d’Ontinyent, que va obtenir 307 punts, mentre que el tercer lloc va ser per a la Unió Artística i Musical Sant Francesc de Borja de Gandia, amb 293,50.

L’obra d’interpretació obligatòria en la secció segona del XXXVI certamen provincial de bandes de música va ser «Beni-Hamez», del compositor Eduardo Nogueroles. A més, la menció la quarta secció va ser per a la Unió Musical de Figueroles de Domenyo, que va aconseguir 335,75 punts, seguida de la Societat Musical de Massalfassar, amb 326,50 punts.Ahir, en la secció Primera la vencedora va ser la Primitiva de Rafelbunyol, seguida per la Societat Musical Santa Cecilia de Xelva i per Unió Musical Genovense.

Els músics ho celebraren amb un passacarrer, alegria i molta festa a Carlet.

Fotos: Artística de Carlet i Ajuntament de Carlet.

El mestre Forés, incombustible
A la sala d'afinació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here