Alumnes de l’IES Rei en Jaume d’Alzira guanyen la XIII Olimpíada de Valencià de la Universitat

1
504
Virgínia i Bernat amb el seu diploma

En un acte protocol·lari que organitzà la Universitat de València es feu entrega dels diplomes acreditatius i dels premis obtinguts, la matrícula gratuïta en qualsevol carrera universitària que vulguen començar al curs vinent, com a guanyadors de la XIII Olimpíada de Valencià als alumnes Bernat Benedí Martínez i Virgínia Carbonell Navarro de l’IES Rei en Jaume d’Alzira.

Els exàmens de l’Olimpíada es realitzaren el dissabte 21 d’abril a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de València amb una participació de més de 80 equips de diferents instituts de València. Tant el Degà de la Facultat com els altres membres universitaris presents encoratjaren els alumnes a continuar estudiant i seguir obtenint èxits.

En el discurs, els alumnes agraïren el treball i l’ajuda de la professora Pura Santacreu Berenguer, qui també rebé diploma acreditatiu així com també el centre l’IES Rei en Jaume que fou arreplegat pel Director en nom de tota la comunitat escolar. A més a més en l’acte també participà l’AMPA del centre.

És la quarta vegada que alumnes de l’IES Rei en Jaume guanyen l’Olimpíada, en concret han sigut tres Olimpíades de Valencià i una Olimpíada de Clàssiques. En l’acte de lliurament dels premis s’ha realitzat al Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Comunicació i Traducció i va ser presidit per la Vicerectora d’Estudis de la Universitat de València.

1 Comentario

  1. Gràcies per la publicació i la rectificació. A més a més agraïm a tota la gent que ha penjat la notícia en les xarxes socials. Gràcies de nou

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here