Algemesí vota al PP, però el PP li dona l’esquena a Algemesí /Opinió: Josep Bermúdez

0
453

Des de fa anys Algemesí ha depositat la seua confiança, tant a nivell local, autonòmic, estatal i europeu en el Partit Popular, però una vegada més aquest li dona l’esquena al poble d’Algemesí. Novament, i tal com passà a finals de 2011 a nivell autonòmic, els representants del Partit Popular al Congrés dels Diputats han votat en contra dels interessos d’Algemesí. Absolutament totes les esmenes que MÉS ALGEMESÍ -a través dels representants de Compromís i Esquerra Republicana- va aconseguir fer efectives al Congrés dels Diputats les han votades en contra el Partit Popular.

Cap de les nostres propostes ha estat acceptada. Cal deixar ben clar que les nostres propostes no incrementaven la despesa de l’Estat. Eren esmenes que comportaven gastar els diners públics de tots d’un altra manera, que implicaven deixar d’invertir en despeses innecessàries com protocol, publicitat o altres despeses, i invertir eixos diners en el que els ciutadans d’Algemesí necessitaven. Així és com el partit en que Algemesí havia confiant, li ha negat a Algemesí diners per a la construcció d’una residència per a la tercera edat, d’una escola infantil o d’una rodona en el camí de la Creueta entre altres coses. Això sense comptar que tampoc ha volgut invertir en ajudes per al camp de la Ribera.

Hem estat l’únic partit local, que malgrat no tenir representació directa en els Corts Generals, ens hem preocupat de fer arribar-hi les nostres necessitats. Dissortadament els primers que deurien haver fet arribar aquestes necessitats, per ser en ells en els que més ciutadans han confiat, no s’han pres la molèstia de fer-ho. Lamentem la passivitat i la indiferència que han mostrat la secció local del Partit Popular envers els ciutadans que representen. Malgrat tenir connexió directa amb els seus representants de partit, no s’han pres la molèstia d’indicar-los cap necessitat d’Algemesí. Organitzar festes i saraus no és l’única obligació del partit governant.

Ja podrien haver aprés la lliçó, ja que és la segona vegada que MÉS ALGEMESÍ fa arribar les necessitats del poble d’Algemesí a Madrid. En aquesta ocasió hem estat el poble de la Ribera, i possiblement de tota l’autonomia, que més present ha estat al Pressupost General de l’Estat. Esperem que l’any vinent l’equip de govern prenga exemple nostre, faça arribar i aconseguisca –ells que poden- que els pressupostos contemplen alguna de les nostres necessitats, ja que altrament no serien mereixedors de la responsabilitat que ostenten. Una vegada més el partit que governa en Algemesí no defensa com cal els interessos dels ciutadans que representa i calla la boca davant les estructures del seu partit, posant, novament, el partit per davant d’Algemesí.

Josep Bermúdez-Més Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here