Jornada de «germanor» en el barri de l’Alquerieta davant el III Concurs de Paelles

0
279
Els autors de la paella guanyadora
La millor paella del concurs
La paella millor decorada
L'art faller traslladat a la gastronomia
Alba aguardant el seu plat de paella

Al voltant de 400 persones han asaborit este migdia més d’una vintena de paelles amb motiu del III Concurs del plat gastronòmic valencià per excel.lència organitzat per la Falla de l’Alquerieta, la Festa de Sant Francesc i l’Associació de Veïns amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alzira.

José Luis Valiente i Miguel Angel Levanteri han destacat la "gran participació del barri" en una festa organitzada "per a la germanor de la barriada". La presentació i el sabor de la paella és el que més ha valorat el jurat a l’hora de decidir les guanyadores segons, Consuelo Bono, una dels tres membres. Bono ha destacat que totes estaven "bones", això sí "unes més que altres" davant la dificultat per a la seua cocció motivada per la força del vent.

Per la seua part el primer tinent alcalde i president del Jurat, José Luis Palacios, ha manifestat a Riberaexpress que "el nivell del concurs ha sigut alt" però que el més important ha sigut "la festa" montada a la poular barriada de l’Alquerieta. Amb el seu bon humor característic, Palacios ha significat que "tots els presents han menjat paella i que ningú ha preferit fer-se un entrepà".

La paella cuinada per Rocky i Raúl Valiente ha estat "la millor" a juí del jurat i també de Riberaexpress que ha tingut la sort de tastar-la, mentre els reconegut artistes fallers, els germans Parra, han fet la millor decoració; el ferrari pilotat per Fernando Alonso fet amb pimentons i bergínies.

Però la reina de la festa ha estat sens dubte una menuda de 2 anys, Alba, que s’ha comportat davant la càmera com si fora una prestigiosa model. A resaltar també la bona armonia entre membres de l’equip de govern i l’oposició que han compartit, taula, café i …

Riberaexpress

Mmebres del jurat i organitzadors al voltant d'una paella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here