SI de la Ribera recolza este diumenge al peatge d’Algemesí la campanya «No vull pagar»

0
433
L'AP-7 al terme d'Algemesí

La Coordinadora comarcal a al Ribera del Xúquer de Solidaritat per la Independència crida al seues persones adherides i simpatitzants, i a la ciutadania en general, a concentrar-se el dia 20 de maig de 2012 a partir de les 11h a l’entrada de la Autopista de Peatge AP7 situada a Favara per dirigir-se, en sentit València, cap al peatge d’Algemesí a les 12h  i recolzar la campanya #novullpagar.

 La campanya té per objectiu mostrar la nostra oposició a un sistema de peatges que es manté sobre unes infraestructures totalment amortitzades i que serveixen per finançar les carreteres de la resta de l’Estat Espanyol, completant l’espoli fiscal que la gent dels Països Catalans sofreix en benefici d’Espanya.

 L’acció consisteix en un acte cívic i no-violent de negar-se a pagar a una empresa privada, concessionària de la gestió privada d’una infraestructura, que al nostre parer hauria de ser pública, un peatge en forma de protesta.

 La iniciativa va néixer al Principat de Catalunya i prompte es va extendre també al País Valencià. Un dels nostres adherits va començar la campanya al País Valencià, de forma espontània, el passat 25 d’abril a un dels peatges de La Safor, ací el seu vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=DZc1TQUpiK0&feature=share%27%2C%29

 De la campanya se’n van fer resó diferents mitjans de comunicació, entre d’altres la cadena estatal LaSexta que va acompanyar la nostra coordinadora territorial de Solidaritat al País Valencià el passat 1er de maig. Ací el vídeo de les notícies d’eixe dia, la notícia en qüestió a partir del minut 20.

http://www.lasextanoticias.com/videos/ver/ultimo_informativo_emitido__primero_de_mayo/591943

 Ara, al País Valencià, Solidaritat per la Independència, junt a les organitzacions independentistes Moviment de Defensa de la Terra, Esquerra Republicana del País Valencià i Partit Socialista d’Alliberament Nacional dels Països Catalans han convocat a totes aquelles persones que estiguen en desacord amb l’actual sistema de peatges per què perjudica la població dels Països Catalans a favor de l’Estat Espanyol, a seguir la convocatòria de la iniciativa cívica #novullpagar. Pensem que cal que la ciutadania del País Valencià mostre també la seua insubmissió a l’abús, igual com ho faran al Principat de Catalunya i a les Illes Balears. En defensa de la nostra economia i de la nostra dignitat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here