La UD Alzira inicia hui davant el Sariñena el primer asalt a la 2ª Divisió B

0
599
Castelló especialista en pujades
La mala pata d'Escudero
Ibáñez i Valiente
Les mans de Sito poden ser claus

La UD Alzira s’ha convertit en les últimes temporades en un equip ascensor entre la 3ª Divisió i la 2ª B. Ara ho intenta, de nou, amb un tècnic expert en pujades, Frank Castelló, que ha obrat el miracle de classificar per a la lligueta una plantilla molt curta que amb mantindre la categoria ja hauria complit.

Però el mèrit és doble perquè el tècnic de Bocairent ha aconseguit la gesta amb uns jugadors que porten quatre mesos sense cobrar i que veuen que la temporada s’acaba i no es compleixen les promeses. 

Riberaexpress va estar en la sessió preparatòria del passat divendres al Suñer Picó on era palesa la implicació de l’equip i del tècnic per afinar els últims detalls de cara al important encontre del diumenge. Castelló va assajar les internades per banda amb centrades a l’àrea i és que amb el joc per les ales pretèn asaltar la muralla aragonesa. La principal virtut del Sariñena es la seua fortalessa física i el seu joc aeri.

Cap observador forani, adivinaria el greu problema económic que pateixen els jugadors i el cos tècnic arran la seriositat de la sessió; un jugador maleia un xut al pal, altre es tapava el rostre quan la pilota eixia per dalt del travesser i els pocs que aconseguien batre, bé Sito, bé Bernat, s’alegraven quasi tant com si fora el gol que resolia l’eliminatòria.

Castelló corregia una i altra vegada especialment a Edu López i Ferran Giner les seues posicions durant el partidet, però quasi ningú s’escapà de les seus ordres i consells. La implicació era tal que en una topada Escudero va rebre un colp al turmell que el fa dubte per al partit d’anada de la primera eliminatòria. El bon central de l’Alzira ficà el seu peu esquerre en la nevera de gel per rebaixar la inflamació.

La sessió s’havia acabat i el guardameta Sito bromejava junt Escudero i Cortell reclamant del fotògraf

La pilota encara està en el sostre

 una instantània que recollira el sudor d’uns magnífics professionals que en el camp s’obliden de tots els problemes i només tenen ulls i pensaments per a un esfèric capritxós que decidirà el guanyador. En altre lloc del camp el jove brasiler, Rafa López, que està a punt de recuperar-se d’una greu lesió, feia malabarismes amb el baló pegat al cap. 

L’aigüa de la dutxa els fa tornar a veure la crua realitat que els espera més enllà de l’estadi. Però el diumenge es deixaran a casa les seues particulars problemàtiques i a partir de les 7 de la vesprada, quan salten a la ben cuidada gespa del Luis Suñer, demostraran la seua professionalitat volcant-se en la defensa d’un nom i d’uns colors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here