Preus econòmics per al primer encontre de l’ascens entre la UD Alzira i el Sariñena

0
199
Cartell de l'Alzira-Sariñena

La directiva de la UD Alzira vol reunir el màxim nombre d’aficionats en l’encontre que este diumenge, a les 7 de la vesprada, enfrontarà al Suñer Picó el conjunt blaugrana al conjunt aragonés del Sariñena. I és per això que ha ficat uns preus econòmics per atraure el màxim d’aficionats tant d’Alzira com de la comarca, així un seient en tribuna costa 15 euros, mentre que una entrada de general costarà, tan sols, 10 euros. Els acompanyants dels abonats gaudiran d’un preu especial de 5 euros.  

"Aficionat, la UD Alzira et necessita" és el lema per a la promoció d’ascens a la 2ª Divisió B amb el que la directiva pretèn reunir el màxim recolçament possible per a una difícil lligueta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here