Vero de Cantereries i Mer de Camí Nou aspirants a reinar les falles d’Alzira en 2013

0
653
Vero i Mer es disputen la corona de Paula
Les candidates a les dos corts d’honor
Mer López aspirant a fallera major
Vero Ibáñez candidata a ser la reina d'Alzira
Les candidates infantils

Alzira ja té candidates per a representar a les falles i a la mateixa ciutat en el pròxim exercici faller i entre elles dos noms; Verónica Ibáñez de la comissió Cantereries i Mer López, de Camí Nou, que aspiren a la corona que deixarà Paula March.

Vero, té 23 anys i es fallera "des que vaig nàixer", treballa com Auxiliar Administrativa i digué a Riberaexpress que per a ella "és tot un repte" perquè com porta a les falles "en la sang" ser la màxima representant de les falles d’Alzira "és per a m i la major il.lusió".

Mentre Mer, té 29 anys i professionalment és Gestora d’Empreses en el BBVA de Benidorm. És fallera des dels 5 anys i des de menuda "la meua il.lusió ha sigut ser fallera major", una il.lusió que sempre ha vist de lluny "perquè mon pare no és massa faller". Però "ara que soc major he pogut convèncer-lo i vaig a intentar-ho.   

La cort d’honor ja té noms definitius; estarà formada per una de les dos candidates a fallera major i per Lidia Enguix i Marta Plaza de Camilo Dolz, a més d’Encar Clari i Beatriz Benedito de Pere Esplugues, junt Núria Blay de Cantereries.

Les candidates infantils

També s’ha fet pública esta nit la presentació de les aspirants a fallera major infantil i a la cort d’honor. En este cas hi han cinc màximes aspirants; és tracta de Maria Torrecilla de Sants Patrons, Claudia Rovira i Marta Palau d’El Mercat, Ana Mera de Camí Nou i Carla Oliver de Cantereries. A elles cal afegir tres candidates a formar part de la cort; José Andrea Pérez de Camí Nou, Andrea Guerola de Pere Esplugues i Lara Pardo d’El Mercat. La JLF deurà descarta una xiqueta en ser una candidata més de les set places que composen la cort.

El pròxim 2 de juny els membres de la Junta Local Fallera contactaran al llarg de tot el dia amb les candidates i una setmana després en el Gran Teatre com escenari decidiràn, en votació, les representants de les falles d’Alzira per a l’exercici del 2013.

Ésta serà la cort d'honor del pròxim exercici faller d'Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here