L’oposició d’Alzira demana al govern local que destine 400.000 euros per incrementar la partida al Pla de Famílies

0
401

Els tres grups municipals que conformen l’oposició municipal d’Alzira han decidit presentar un recurs de reposició contra l’acord plenari que aprovà un conveni de col.laboració amb EPSAR per a conectar el sector Tulell a l’estació de depuració (EDAR) d’Alzira-Carcaixent.

L’Ajuntament d’Alzira ha pagat fins ara a la EPSAR, 614.000 euros i li queden per pagar 2.027.000 euros. Enguany el consistori deu d’abonar al voltant de 400.000 euros, suma que els partits de l’oposició reclamen al govern local els dedique a «incrementar la partida corresponent al Pla de Famílies del 2012».

Isabel Aguilar, Ivan Martínez i Carles Aranda

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here