EU-Alzira reclama altra vegada una Comissió Plural de Festes

0
382

Esquerra Unida d’Alzira s’ha reunit amb la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides

Davant les retallades i el model esgotat d’espectacles de juliol, EU-Alzira reclama una altra vegada una Comissió Plural de Festes.

El col·lectiu d’Esquerra Unida d’Alzira s’ha reunit amb la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides i ha traslladat la seua proposta de crear una Comissió Plural de Festes per als festivals de la ciutat. El fracàs del model d’espectacles que s’havia seguit en la nostra ciutat i les retallades pressupostàries, que han passat de 160.000 € (de despesa real en el 2011) a 120.000, fan més necessària la implicació de totes les entitats de la nostra ciutat per a poder dur a terme unes festes més participatives.

Tal i com demanàrem en diverses ocasions a l’equip de govern, sense rebre cap resposta, i també hem traslladat a altres entitats de la nostra ciutat, EU-Alzira ha proposat la creació d’una Comissió Plural de Festes que incloga tant a la vintena d’associacions agrupades en la Coordinadora de Festes de Barri, la Junta Local Fallera, la Junta de Germandats i Confraries o altres entitats culturals i festives de la nostra ciutat.

De la mateixa manera, en aquesta Comissió deurien estar presents les entitats i clubs esportius, que enguany han vist suprimida les ajudes a l’organització d’activitats esportives per a les Festes de la ciutat, i que deurien participar del total del pressupost destinat i comptar amb el suport de l’Ajuntament quant a altres recursos que no suposen grans despeses (com infraestructures, instal·lacions municipals, materials, etc.).

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “només s’aconseguirà una major implicació de la ciutadania alzirenya si realment es compta amb les distintes associacions i entitats presents en la nostra ciutat, que dotaran de major participació i de més varietat per a totes i tots i també de major qualitat a les Festes d’Alzira del mes de juliol.”

Comunicat EU-Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here