Els regidors del PP de l’Alcúdia no acodiren a l’acte del Consell d’explicació de les retallades

0
356
Rafael Soler amb els assistents a l'acte

El delegat del Consell en la província de València, Rafael Soler, estigué ahir, quasi a soles, en l’Alcúdia per explicar la política de retallades que està aplicant la Generalitat a l’educació, la sanitat, l’ajuda a la dependència, la cooperació i solidaritat i el transport públic.

Apenes una decena de persones arroparen Soler, entre elles l’alcalde de Benimodo, durant l’acte públic celebrat a la Casa de laCultura i en el que cridà l’atenció l’absència dels regidors i dirigents del PP d’este municipi de la Ribera.

Paral·lelament es va convocar per les xarxes socials una concentració de protesta contra les retallades en la que participaren més de 50 persones, que van rebre amb xiulits i crits de "No a les retallades" al representant de la Generalitat. Així els manifestants superaren amplament els assistents a l’acte organitzat pel Consell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here