Més Algemesí es congratula per a que al final «les coses es facen be» sobre el plec del pàrquing

0
408

Obres del pàrquing d'Algemesí /Foto: Juan Penadés

Tal i com us comentàvem en l’anterior nota de premsa de fa unes hores el plec de condicions del pàrquing i l’ORA es tornarà a debatre demà, però, i aquesta és la novetat, es farà correctament, tal i com sol·licitava MÉS ALGEMESÍ. Finalment, i tal i com nosaltres proposàvem e indicàvem, l’estimació parcial del recurs de MÉS ALGEMESÍ inclourà entre les seus discussions que es passe a debatre íntegrament tot l’acord del punt 7 del plenari d’abril i no sols la rectificació, rectificació que òbviament serà inclosa. Al final les coses es faran com toca:  no s’aprofitarà un error relatiu al barem per tornar a debatre el plec sinó que s’aprofitarà que s’ha de tornar a debatre el plec, perquè no es va debatre en el seu moment, per a rectificar l’error. Tot i que l’efecte puga ser semblant d’aquesta manera es guanya en seguretat jurídica.

La solució que se’ns proposava generava una incertesa jurídica que és l’únic que no li cal a aquest polèmic pàrquing. Del que es tractava era de tancar tota possibilitat a aquesta polèmica. D’aquesta manera, tot i estar en desacord profund amb el contingut del plec, MÉS ALGEMESÍ dona per tancat aquest lamentable episodi de la vida democràtica d’Algemesí que ha consistit en intentar impedir el debat d’un plec de condicions.

Felicitem a l’equip de govern per aquesta prudent rectificació, tot i que no hagués estat de més un reconeixement  de l’error comés en el seu moment. Siga com siga l’important és que al final ha triomfat la transparència i la legalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here