El Consell acabarà de pagar els 4,5 milions d’euros que li deu a Alzira al juny de 2013

0
215

El vicepresident del Consell, José Císcar, ha assegurat este matí a Alzira que el deute que té amb l’Ajuntament de la capital de la Ribera Alta “es liquidarà en 2013”, un total de 4,5 milions d’euros. Císcar va declarar, durant la seua visita a Alzira per  explicar el Pla d’Ajust de la Generalitat, que “el Consell ha elaborat un pla suplementari per a pagar als ajuntaments on el 50% d’eixe deute es liquidarà al desembre d’enguany i l’altra mitat abans de finals de juny de 2013”.

Segons el vicepresident açò ha sigut possible gràcies al Pla de Pagament de Proveïdors que ha realitzat el govern de Rajoy “i a l’esforç que està realitzant la Generalitat”

“Agraïr el gest de les dimissions de Lobón i Vela”

Císcar aprofità l’ocasió per a lloar el gest del secretari autonòmic de Turisme, Luis Lobón i del director de l’Institut Valencià de Finances, Jorge Vela, que han dimitit després de la imputació del jutge pel cas Noos.

El vicepresidente va recalcar la presumpció d’innocència i “estic segur que tornaran a l’administració valenciana”.

De totes maneres també ha assenyalat que “ells són conscients que el president de la Generalitat vol la màxima transparència i exemplaritat en tots els membres del Govern, per això en la situació processal el millor és la dimissió”.

No hi haurà rescat per a la Comunitat Valenciana

El vicepresident, preguntat per Riberaexpress ha estat contundent en assegurar que la Comunitat Valenciana no serà intervinguda, “està totalment descartat, a pesar del que es diu. Nosaltres tenim un pla d’equlibri financer i d’estabilitat i anem a cumplir amb el déficit”, ha dit.

“Estic segur que les mesures que hem pres són suficients per evitar el rescat i per a poder tindre una administració més sostenible”.

Císcar ha sigut rebut a les portes de l’Ajuntament amb botzines i pancartes contra les retalldes  del Consell per membres de Compromís i CC.OO.

Riberaexpress


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here