Antella rep el premi a la participació en la rifa de la 27 Trobada

0
478
Joan Cortés, Susi Crespí i Gustavo Montagudo

Com no podia ser d’una altra manera, perquè el poble sencer es va involucrar al cent per cent en la 27 Trobada que es féu al poble el passat 22 d’abril, la comunitat educativa del CEIP La Xarquia d’Antella ha rebut, com així s’hi indicava a les butlletes de la rifa, el premi al col·legi que més rifa de la Trobada ha venut. N’ha venut 500 butlletes, i esta dada bat el rècord de totes les Trobades.

Per això, dissabte passat, 12 de maig, aprofitant que la comissió organitzadora de la Trobada i el col·lectiu de voluntaris i voluntàries, així com els representants de l’Ajuntament que havien estat membres actius de l’organització, s’havien reunit per fer una valoració de la 27 Trobada, es va fer lliurament a Susa Crespí, directora del col·legi públic del canó projector, tan merescut en este cas. L’acompanyen en la foto, feta a la barana de l’assut d’Antella, Gustavo Montagudo, alcalde de la població i Joan Cortés, president de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera.

A hores d’ara, la celebració d’actes de la 27 Trobada d’Antella continua. La propera activitat és el Punt de Trobada, amb una Jornada, programada per a dissabte 30 de juny i adreçada al professorat, AMPAs i estudiants universitaris de la comarca que enguany està centrada en els Reptes educatius en un món en crisi, de la qual ja vos informarem més detalladament perquè pugueu inscriure-vos i també difondre’n la informació.

També està en procés d’edició el llibre digital Paraules i paratges del País del Xúquer, en què participen 22 escriptors de la Ribera i que aspira a convertir-se en un recurs educatiu per als centres de la comarca. Este llibre es publicarà en format PDF al proper setembre i es podrà descarregar, gratuïtament, des del web de la Coordinadora Gent de Trobada. Per això, vos recorde que hi ha convocat, en relació a este llibre, un termini perquè envieu, des dels centres il·lustracions per a incloure-les en l’edició. Teniu, com assenyala la convocatòria, fins el 30 de juny de 2012.

Per al setembre, hi haurà a Antella un concert del II Concert de Compositors Valencians que serà interpretat per la magnífica banda de música de la població. Este concert es realitzarà el 30 de setembre, a les 12 h., a l’auditori municipal, del qual ja vos farem arribar les peces musicals que s’interpretaran.

De tota manera, ja vos anirem posant al dia, quant a la informació, no sols dels darrers actes i materials originats per la 27 Trobada d’Antella, sinó del procés que encetarem abans de l’estiu per escollir la població amfitriona de la 28ena Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, així com de les campanyes socials que promou la Coordinadora a la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here