Més de 300 pelegrins de Benifaió recorren 25 km per a la festa dels Desemparats

0
345

Peregrins de Benifaió

Més de 300 pelegrins van complir la promesa de recórrer els més de 25 quilòmetres a peu que separen Benifaió de la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Diumenge les clavariesses de la Mare de Déu dels Desamparats compliren amb la tradició religiosa.

Diumenge passat Benifaió va tornar a celebrar una de les festes religioses més arrelades de la població, la festa dedicada a la Mare de Déu dels Desemparats.

El col.lectiu de clavariesses i un gran nombre de veïns van acompanyar al matí a la imatge de la patrona dels valencians des de l’ermita fins a l’església parroquial Sant Pere Apòstol. Acabat el trasllat els assistents van desdejunar-se amb la típica "xocolatà" oferida per les clavariesses en el carrer l’ermita.

Ja a la vesprada, a les 20:00 h es va celebrar la missa en honor la Mare de Déu dels Desemparats en l’Església Sant Pere Apòstol. A continuació en processó nombrosos veïns van tornar a la patrona a la seua ermita on romandrà allí fins la festa de l’any que ve.

Els pelegrins complixen la seua promesa

Un any més i un èxit més. Dissabte passat la Plaça Major de Benifaió era un formiguer de gent. Veïns del municipi i molts altres provinents de localitats pròximes van formar part del pelegrinatge a la Basílica que tots els anys, i ja van set, organitzen des de Benifaió.

Més de 300 pelegrins van complir la promesa de recórrer els més de 25 quilòmetres a peu que separen Benifaió de la capital del Túria en direcció a la Basílica de la Mare de Déu dels Desamparats.

Durant el pelegrinatge dos vehicles de Protecció Civil equipats amb material de primers auxilis per si hi haguera algun incident van acompanyar la marxa.

Després del llarg passeig, promesa complida per a tots els que un any més han format part de la marxa religiosa. L’any que ve Benifaió tornarà a mostrar la seua devoció a la Mare de Déu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here