Carcaixent es mobilitza esta vesprada en un acte benèfic a favor del xiquet José Pascual Vallés que pateix una greu paràlisi cerebral

0
402

Ajuntament, artistes i associacions ciutadanes col·laboren en la recollida de fons per a pagar el tractament que el xiquet necessita.

Hui dissabte, a les 20:30 hores, al Teatre Don Enrique, es celebra a Carcaixent un acte benèfic en favor del xiquet José Pascual Vallés.

El xiquet pateix una greu paràlisi cerebral i amb la finalitat d’arreplegar fons per a poder pagar el tractament mèdic que necessita, es va iniciar una campanya de recollida de tapons de plàstic que està tenint una gran repercussió i acollida en les xarxes socials a tota Espanya.

Però el tractament que José necessita i que podria fer-se a la Clínica Rubert de Madrid, s’ha organitzat un gran acte benèfic que es celebrarà hui, a les 20:30 hores, al Teatre Don Enrique de Carcaixent per a continuar arreplegant fons i poder pagar esta atenció mèdica especialitzada.

En l’acte actuaran de forma desinteressada varios monologuistes  i cantants, així com les firmes Music and Help i Global FM que son empreses dedicades a ajudar a xiquets en tot el mon i que hui centraran la seua atenció a José Pascual, destinant tota la recaptació a pagar la seua atenció mèdica.

Per a Glòria, la mare de José Pascual, “espere que la gent siga solidària ja que, per 5 euros, es podrà ajudar al meu fill, que tanta falta li fa i, a més, disfrutar d’un espectacle de 2 hores i mitja amb artistes professionals”.

A hores d’ara no es pot confirmar si el xiquet podrà estar present en este acte ja que, es troba hospitalitzat degut a varies crisi que ha patit en estos dies.

Des d’ací animem a la gent per a que participe en l’acte i que així pugam, entre tots, col·laborar en la millora de les condicions de vida de persones que estan vivient moments molt difícils i necessiten la solidaritat de tots.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here