Compromís: “Veïns de Sagrada Família i Pere Crespí se queixen que, quan es fa el tractament, les panderoles envaeixen les vivendes”

0
754

Compromís per Alzira demana que s’informe als veïns abans de fer els tractaments contra les panderoles.

Paco Gimeno (Compromís per Alzira)

L’Ajuntament d’Alzira anunciava fa uns dies que, des de la regidoria de sanitat, s’havien finalitzat els tractaments preventius i de manteniment, en matèria de control de plagues, al sistema de clavegueram públic de la ciutat i els seu polígons industrials. La notícia del departament de comunicació també diu que s’ha fet un tractament per garantir la menor presència possible de panderoles i rates durant els pròxims mesos estivals.

Els mateixos dies, ens han arribat queixes dels veïns i veïnes del barri de la Sagrada Familia i Parc Pere Crespi perquè, a l’aplicar el tractament les panderoles eixen del clavegueram i envaeixen les vivendes. La principal queixa consisteix en la falta d’informació dels dies que va a aplicar-se el tractament per a prendre les mesures oportunes en cada casa.

Per això, des de Compromís per Alzira, considerem que l’Ajuntament hauria d’informar els veïns amb uns dies d’antelació del calendari de realització del tractament. També, com venim demanant des de fa molts anys, caldria informar a la gent sobre les mesures particulars sobre prevenció i tractament per a l’eradicació panderoles a realitzar en els domicilis i locals comercials – la solució en les vivendes no és l’abús indiscriminat d’insecticides, sinó l’aplicació de determinades estratègies que impedisquen el seu assentament.

Paco Gimeno-Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here