Bloc de Carcaixent vol explicacions del PP-PSD sobre les conseqüències de la marxa de la Universitat Catòlica

50
640

A més del milió d’euros gastat en l’esquelet de l’aulari, el PP comprà i condicionà l’antiga seu de la Caixa d’Estalvis de València per servir a la UC.

Vicent Albelda (Bloc)

El que volia ser un dels projectes estrella del Partit Popular a Carcaixent, la instal·lació de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, s’ha ensorrat definitivament aquesta setmana.

Des de BLOC Compromís recordem que en reiterades ocasions hem advertit que la Universitat Catòlica no era més que una empresa que venia a fer negoci a Carcaixent, i que no tindria cap inconvenient en anar-se’n quan li convinguera o si en algun altre lloc algú li oferia millors condicions.

És per açò que “sempre hem sigut contraris a que se la tractara amb els privilegis amb què se l’ha tractada. Per  tal d’allotjar la Universitat a Carcaixent primer es va haver d’aconseguir, amb una permuta, l’antiga seu de Bancaixa al carrer Santa Anna, i condicionar-la com a centre educatiu per a cedir-la sense cap contraprestació; i després gastar-se 1.200.000,00 euros del Pla Confiança per construir l’estructura d’un aulari que finalment està inacabat. I tot açò per a què? Per a res. Una presa de pèl al poble de Carcaixent”, afirma Vicent Albelda,  regidor de Bloc- Compromís. “Quan hi ha tantes altres necessitats municipals per atendre, malbaratar diners públics és una immoralitat que ningú hauria de permetre”.

Amb tot, sense renunciar a exigir responsabilitats, des de Bloc Compromís es considera que cal mirar cap al futur per la qual cosa han sol·licitat hui mateix una reunió urgent amb els regidors d’Educació i d’Urbanisme.

Primer perquè ja es hora que l’equip de govern oferisca tota la informació disponible, atés que segons declaracions del gerent de la Universitat Catòlica, el Sr. Morote, l’ajuntament ja ha estat informat dels plans de futur, que en el cas de Carcaixent passen pel tancament de les instal·lacions. Nosaltres volem saber en quins termes s’ha concretat esta fugida, conéixer la reacció del govern municipal (PP-PSD) i saber si hi ha cap marge per exigir responsabilitats a qui ha incomplit els seus compromisos. “L’ajuntament i el poble de Carcaixent han sigut víctimes d’un engany. Ja n’hi ha prou d’anar agenollant-se davant qui no ha ha tingut un tractament respectuós” comenta el regidor Albelda.

En segon lloc, perquè la pròpia alcaldessa va manifestar fa mesos, en assabentar-se de la marxa de la Catòlica, que havia encetat diverses converses per tal d’aprofitar les obres inicialment previstes per acollir el centre universitari i ara sense destinació. Volem saber amb qui s’ha contactat i què hi ha sobre la taula en estos moments.

I finalment, perquè atés que la marxa de la Catòlica deixarà lliures les instal·lacions actuals en el carrers Santa Anna i en el Conservatori, cal veure quin possibles usos passen a tindre estos locals. I això, en els temps que corren són decisions que caldrà anar prenent amb el màxim consens possibles i comptant amb els grups de l’oposició.

Vicent Albelda-Regidor de Bloc Compromís a l’ajuntament de Carcaixent

50 Comentarios

 1. Tranquils, que ara vindrà Opinador i ens ho aclarirà tot. Segur que ens queda tot molt més clar…..xD

 2. Si no recorde mal Opinador va manifestar ací mateix, en una de les defenses que fa de la llavor de l’equip de govern, que això era un aulari per a qualsevol institució que ho demanara, no s’estava, segons ell, construïnt per a la Catòlica exclusivament. Si això era així, per què quan la catòlica ens fica les banyes amb la Bastida es paralitzen les obres?.
  Fer una inversió de més d’un milió d’euros dels contribuents en una obra que no se sap per a qué va a servir, no té cap responsabilitat?.
  Vistes totes les destroses que ha fet l’Alcaldessa, les que té previst fer i la vergonya que ens està fent passar per la questió de la catòlica i altres i no dir que ja està be de despropòsits, i substituïr a la señora Botella per algún regidor popular que tinga un poc de trellat, diu molt poc a favor dels afiliats i dirigents del PP de Carcaixent. O es que tots son igual?.

  • No sé si podrá quedar-los a vostés molt més clar del que ja està. Efectivament, l’obra a la qual vosté es refereix és un inacabat aulari municipal i efectivament la ubicació dels estudis de la universitat catòlica era una de les opcions; la principal però mai no ha segut la única. Les obres no es varen finalitzar quan es va decidir ubicar la seu a Alzira, simplement es varen finalitzar les obres previstes.
   Sobre el projecte en qüestió, com he dit en diverses ocasions, jo soc un simpatitzant però no un fanàtic. Per això, de la mateixa forma que reconec i puc defensar objectivament molts projectes positius per a Carcaixent que s’han dut a terme per l’acció d’un govern del PP, reconec obertament que este projecte, tot i que hi han noves opcions obertes, ha segut un fracàs perquè no s’ha aconseguit allò que es pretenia i que haguera segut extraordinariament beneficiós per al nostre poble.
   Afortunadament, regidors, dirigents, afiliats i simpatitzants amb de trellat hi han molts i molt bons al PP de Carcaixent i de la mateixa forma que no es va elevar als altars al govern del PP quan encertà, per supost que ara tampoc no anem a cremar-los vius.
   Governar és decidir i això suposa també que es poden cometre errors i que poden haver-hi equivocacions, que hi ha que asumir amb totes les conseqüències. Però afortunadament això ho fan i ho faran els ciutadans i no vostés.

 3. Yo soy de los que me alegro que la Católica se vaya a Alzira. Por lo menos nos dejarán los locales que están ocupando por el «morro» .
  Esta Universidad nos iba a traer muchos beneficios, se aumentaría la demanda de pisos en alquiler, y no se que cosas más jejejejeje. Nada de nada, sólo han ocasionado unos gastos impresionantes.
  Ahora , como bien dice el Concejal del Bloc, hace falta buscarle inquilino al antiguo edificio de Bancaixa, Al igual que dar utilidad a la zona del conservatorio que parece ser que es lo primero que van a vaciar.

  • No sé yo si las cafeterías, bares, hornos, estancos, imprentas… de los alrededores piensan como el Bloc y si se van a alegrar tanto como usted pero, en fin, como siempre, yo respeto su opinión aunque no la comparto ni de lejos.
   Respecto al edificio de Bancaixa, antes de buscarle inquilino creo que tendrá usted que hablar con Bankia y respecto al Conservatorio, pregúnteles usted cuánto les pagaba la Católica por usar sus aulas en las horas que quedaban libres, a ver si están tan contentos y lo ven tan claro como usted o como el Bloc, aunque yo creo que no…

   • Per això mateix, Opinador, el que cal ara és conèixer l’estat de la situació. Tu el saps. Nosaltres (el BLOC) sols allò que publica la premsa. Segur que hi ha detalls que hauriem de conèixer. Sabem que tindrem un edifici buit, unes aules que ja no generaran cap ingrés, i l’estructura del que havia de ser l’aulari al mig d’una parcel·la municipal.

    Però tambè hem sentit parlar d’unes converses amb alguna Conselleria (que suposem que han tingut lloc), i amb alguna altra institució, que ens agradaria conèixer si vosaltres teniu a bé donar-nos la informació. Demanar açò és alguna barbaritat? Crec que no.

    I aprofitant que parles de Bankia, haurem de ser un poc rigorosos i no oblidar que hi ha un conveni entre l’antiga Bancaja (Obra Social) i l’ajuntament on entren l’edifici del carrer Santa Anna i unes parcel·les municipals per definir en la zona pròxima al centre comercial. De tot açò no s’ha de parlar?

    Després dels anys transcorreguts, la Corporació (que som els 21 regidors no sols els 11 de PP+PSD) pot recapitular i saber qun és l’estat de la qüestió? Estem plantejat alguna barbaritat? Torne a creure que no.

    I deixem per a un altre moment la valoració de la inversió feta, els beneficis que representa la presència de la Catòlica en Carcaixent. Qué menys que una anàlisi cost benefici, considerant no sols els beneficis directes per a forns, bars i papereries i papereries, sinò tambè la inversió de diners públics. I hauriem de parlar sobre la manera com es va negociar esta presència, i les garanties en el conveni quan es va decidir fer l’aulari per al cas que poguera passar el que finalment ha passat.

    A tots aquells que tinguen un poc d’objectivitat (tinguen la ideologia que tinguen) jo els demanaria que opinaren de manera reflexiva sobre un conveni firmat on una part s’obliga a gastar 200 milions de pessetes i l’altra no s’obliga a res. La meua opinió és que poques persones amb sentit comú actuarien en la seua vida privada de manera tan imprudent.

    • . Sres del Bloc ¿ ustedes saben que tienen grupo político con una amplia representación ?
     ¿Saben realmente cual es su función como representantes de algunos ciudadanos?
     ¿Que no tienen otros cauces para exigirle a los del gobierno municipal
     información ?¿Es necesario utilizar la prensa para estos menesteres?
     Al Kako , esto le suena a propaganda barata ¿que quiere que pensemos , que los del Bloc se preocupan de los ciudadanos?
     ¿que buscan alguna excusa chorra para salir en prensa?

     En mi opinión , lo que el ciudadano espera que ustedes publiquen , es información , que nos cuénten lo que va a pasar con esas instalaciones , o que , al menos , nos den las explicaciones que les han dado desde el equipo de gobierno.Su función es la de intentar conseguir que ese tipo de instalaciones sean aprovechadas conforme a la ideología de la gente a la que representan , junto a un plan de viabilidad que démuestre que es posible ese uso.

     Ya sabemos lo del PRESUNTO acuerdo verbal de la Lola con la Católica y , que tanto la iglesia como el PP se la han jugado , pero pídanle explicaciones a esta señora sobre el futuro y nos informan , no nos sirve de nada que » nos digan que quieren pedir » , pa eso están las Comisiones INFORMATIVAS y los PLENOS ¿ o ustedes también lo utilizan para darse siestesitas, escaquearse , jugar con el telefonito o montar algún que otro ………?
     ¡¡¡ Chavales !!! tener 6 representantes de 21 , supone que tenéis un 28,57% del total y eso , implica una gran responsabilidad , que hasta la fecha no he visto que la ejerzan.
     Lo de los vídeos del Pleno me parece fabuloso y alguna intervención del Sr. Paco Salom me ha parecido espectacular , pero se os ocurren otro tipo de chorradas , que no les veo justificación .
     Algunos nos preguntamos ¿existe algo detrás del Sr. Salom?

     • Kako, perdona la pregunta. Sabem sumar? Juanito + Lola = 11 regidors. Tota la resta de partits, 10. Jo vaig votar al Bloc perquè estic fins els nassos de la política del Partit Popular. Una política que ens ha dut a un endeutament impressionant, una manca de serveis impressionant també, i una filera de persones seleccionades «digitalment» (a dit) que implica tindre un concepte molt curiós del que és representar al poble (entre altres moltíssimes raons). Una altra pregunta: tu vas als plenaris? Hi ha poc partits que facen la tasca de divulgació i informació (bàsica en democràcia) que fa este partit a nivell local… Jo no sóc del partit (del Bloc) però reconec la feina ben feta quan la veig. Si no has vist la responsabilitat igual és A) perquè no t’ha donat la gana, B) perquè no has mirat als llocs adequats… i sobretot, què pots fer quan el sistema no et deixa fer més del que fas? Sí, darrere del Sr. Salom hi ha un grup de persones magnífic, i darrere d’ells un 28,57% de votants de Carcaixent, així que, un respecte…

     • Kako tranquil. Vols ser part i jutge en tot.
      Deixa que cadascu es manifeste com crega, i plantege la seua accio com vulga. Si tut tens tota la informacio, i qui te la passe, o la forma d`aconseguir la directament millor per a tu. Pero hi ha gent que no sap tant i es a eixa gent a la que volem arribar.
      Ja sabem que a tu et sembla magnifica l`accio d`un grup determinat i la resta no estem fent ho com a tu t`agradaria. Pero aixo es normal. En el mon ha d`haver de tot.
      I com t`ha dit algu abans que jo la insinuaciço sobre el telefonito o las siestecitas millor no comentar la. Tens un estil que pot ser util per aconseguir exits politics, no ho dubte, pero la forma queuses esta un poc lluny del que molta gent creu que ha de ser la politica.
      Ara tens tota la libertat per manifestar te com vulgues, com sempre des del teu anonimat.

    • Sr. Salom, no tindrem cap edifici buit ni cap aula que genere ingressos. perquè eixe edifici no és propietat municipal sinò de Bancaixa (ara Bankia). Enten vosté?. Bancaixa va cedir eixe edifici per a ussos socials; el conveni per a adquirir-lo a canvi del 10% d’una unitat d’aprofitament no s’ha complit perqué ixa unitat no s’ha urbanitzat. Per tant, l’edifici és de qui és i pot fer amb ell allò que li parega;
     Per tant, la propietat, com vosté sap, continuarà sent de Bancaixa (ara Bankia) que esperem continúe cedint-lo per a ussos socials i el 10% de la unitat d’execució continuarà sent de l’Ajuntament.
     Com vosté sap, no hi ha cap conveni signat que obligue a l’Ajuntament a gastar-se ni 200 milions, ni mig cèntim i com vosté ja sap, eixe aulari es va construir amb varies possibilitats d’ocupació obertes. Una d’elles, la de la Universitat Catòlica, ha decaigut però altres continúen obertes i jo confie en que l’Equip de Govern puga donar-li a vosté una alegria i fer realitat altre projecte.

     • Si Opinador. Tots eixos detalls son els que cal concretar despres de tant de temps. No crec que l´equip de govern tinga cap problema en seure en una taula i parlar sobre el present i el futur.
      Siga com siga, si el propietari del local de Santa Anna es Bankia com si no al final hi haura unes aules buides. I el mateix en el conservatori.

      Supose que cap problema a parlar, no?

 4. Per al Sr Opinador principalment:
  El problema és que els encerts i els errors es paguen dels diners de tots els ciutadans i vostès els polítics poden arruïnar una ciutat fins arribar a la «bancarrota», i que paguen, que no els voten en les pròximes, però qui paga el bloqueig generat. A la seua butxaca, només entra pasta, però sortir per la ruïna en que estan convertint els comptes municipals, na de na. Lamentable.

  • Per a quatre, exclusivament. Evidentment, els polítics gestionen recursos públics, o proposa vosté una privatització d’eixa gestió?. Mire, la gestió pública, com totes les gestions, suposa presa de decissions i això comporta encerts i errades. En les errades, per a la seua informació, n’hi ha responsabilitat inclús penal si n`hi ha negligència, prevaricació, falsedat, etc. però si s’actúa de bona fe, amb convenciment dels beneficis d’un projecte, no veig quina responsabilitat cal demanar.
   Vol dir que, quan es va aconseguir que vinguera el centre comercial, es tenien que haver repartit beneficis entre els regidors?.
   Vol dir vosté que tots els polítics de tots els pobles d’Espanya que es troben en números rojos, les comunitats autònomes, el govern de la nació, els governs de Grècia, Irlanda, Portugal… son tots uns ineptes per no encertar en les seues previssions?. Mire, no.
   Jo no sé a la seua però a la meua butxaca entra un sou decent que jo hem guanye amb el meu treball i, atenet a com estan altres ciutadans, done gràcies per això.

   • Vosté sap que no és així Opinador. De responsabilitat ben poca, per això estàn vostés tan tranquils….saben que el pitjor que els pot passar es no guanyar les properes eleccions.

 5. Se m’oblidava! Gràcies al grup municipal del Bloc per estar treballant amb més responsabilitat que si governaren… desgraciadament els que haurien de tindre-la (PP i PSD) estan més ocupats en seguir a la seua… ara, que no vos preocupeu, a les pròximes eleccions tindran per fi el que es mereixen.

  • Veu, en això estic d’acord amb vosté: eixos del PP porten des de 1999 tenint el que es mereixen cada vegada que hi han eleccions i els del Bloc també. A mi també m’agradaria que, uns i altres, tingueren allò que es mereixen.

 6. Senyor KAKO: Sembla que voste llig molt el diari i molt poc les actes dels plenaris de l’ajuntament. El passat mes de setembre, quan es va confirmar que no s’acabarien les obres de l’aulari ja vam demanar,on toca, la informació pertinent.
  Se’ns va contestar el que l’alcaldessa va creure pertinent.
  Ara no hem tret nosaltres el tema, tot i que es mes greu. I com no sabem quan hi haurà comissió informativa per tractar el tema, demanem una reunió, que ja està demanada, i fem un comunicat per a que la gent ho sàpiga.
  O no podem, senyor KAKO?
  Si vol mes informació sobre el tema vaja a les actes de les comissions i dels plenaris.
  Ah, i els delBloc no ens alegrem de que se’n vagen. Denunciem un conveni mal fet. I lamentem que se’n vagen de «rositas», prenent-nos el pèl.

  • O siga, que vostés varen preguntar i se’ls va contestar.
   O siga, que la novetat és que ara, el periòdic, ens diu que la Catòlica no matricularà ací l’any que ve, una cosa que tots vostés sabien fa setmanes.
   Quina és ara la novetat, Sr. Albelda?.
   Per cert: hi ha un conveni de lloguer i ús. Si es compleixen les condicions, l’arrendatari tindrà dret a quedar-se o anar´se’n «de rositas» quan li parega, com qualsevol altre arrendatari, no?.

   • Senyor Opinador:
    Sabíem que no acabarien l’aulari. No que pensaren abandonar el poble. En el consell rector del conservatori de desembre ens van dir que esperaven notícies. Pel que es veu vostés les han rebut i nosaltres no.
    Com es habitual amaguen informació i quan ix a la llum fan com si ho sabérem tots. Pel que respecta al conveni, li recomanaria que se’l llegira i no parlara d’oïdes. Vosté, sabem, que domina molta informació, però siga més prudent amb el que diu, sobretot tenint en compte com està el pati financer.
    A vosté li dic el mateix que a un altre tertulià: Mire les actes i diga’m quan han informat vostés que no matricularia la UC en Carcaixent.
    I, si haguèrem posat clàusules d’indemnització cas d’incompliment del conveni, ens aniria millor. Què haguera passat si haguèrem estat nosaltres els qui haguèrem incomplit el conveni?
    Eixe és el problema.

  • Sr. Vicente , como tenemos la misma ideología ( ja ja ja ) usted me cae bien y no voy a decirle que opino sobre lo de mandarme a que yo me busque la información.

   ¿No cree usted que existe alguna incongruencia?
   Me esta diciendo , por un lado , que el Bloc pidió información pertinente a la alcaldesa y que la alcaldesa contestó.¿Qué se le preguntó ? ¿qué contestó? ¿eso es noticia? ¿o no ?.Si es noticia ,si que debería ser publicado en prensa para que cualquier ciudadano ( que normalmente no van al Pleno ni ven las actas de las comisiones ) esté informado.
   Y por otro , nos publica en prensa que va a PEDIR una reunión para PEDIR información al equipo de gobierno municipal ¿ es eso noticia ? ¿ que noticia es esa ? que el Bloc pide que ?. ¿ de que quiere que nos enteremos , que el Bloc pide una reunión para pedir información ? ¿que quiere que sepamos ,que el Bloc ha pedido que le expliquen ? ¿ o que sabe pedirlo ? ¿o que pide ? ¿ o que cumple con su obligación de pedir información ? ¿ que los ediles del Bloc trabajan y la demostración la tenemos en que piden reuniones para informarse ?
   Personalmente , esta noticia , me suena a propaganda barata , aunque ustedes tengan todo el derecho a utilizarla.En mi opinión esto se vuelve en contra del Bloc y es uno de los motivos de mi crítica.
   Por cierto , gracias por publicarlo , porque de otra forma no nos hubiéramos enterado del notición
   Jaaaaaaa Jaaaaaaaa Jaaaaaaaaa

   Sr. Albelda , no se lo tome a mal ,es sólo una crítica a una forma de hacer política que al Kako no le convence , pero que a otros muchos ciudadanos , puede que si.Usted mismo.

   Un saludo

 7. Según usted » altra pregunta: tu vas als plenaris? Hi ha poc partits que facen la tasca de divulgació i informació (bàsica en democràcia) que fa este partit a nivell local…» ¡¡¡ A ver , a ver , déjeme pensar !!!
  – PP con 10 concejales ya se encargan ellos de informarnos de lo que
  les interesa y de calentarse el coco para desinformarnos en la gran
  mayoría de ocasiones.
  -PSD con un concejal que ya se encarga él de que no disminuya los
  ingresos de algún sector económico.Otra cosa no se me ocurre.
  -PSOE con 3 concejales y que no sirven ni para hacer lo que hace el
  PSD.¡¡¡¡ Bueno si !!! » ayudan a el Bloc y a UxV a realizar su trabajo de
  investigación » jaaaaaaaa jaaaa jaaaaaaaaaa
  -UxV con 1 concejal .
  – BLOC 6 concejales. ( en términos relativos , aquí falla algo , no se que
  es , pero algo hay y no es mi problema el descubrirlo ).

  Yo , al igual que usted , también se reconocer la faena bien hecha y , por ese motivo , he felicitado al Bloc en varias ocasiones ( cuando el KAKO así lo considera) , pero como no quiero que se me tache de sectario , me siento con la obligación de criticar al Bloc cuando pienso que no lo hace bien ¿ o debo callar para que así el único malo sea el PP ?
  Yo lo siento pero no considero de recibo que se saque en prensa que «se va a pedir una reunión para pedir explicaciones……….» .Eso , al ciudadano le importa una ……. , lo que le importa es saber por boca de( quién usted quiera)
  que es lo que realmente ha pasado con ese tema y si se han olvidado (por parte de otros ) de informarnos como es debido , porque creo que en este caso hay » gato encerrado «.

  ¡¡¡¡ Hay pobrecitos » … i sobretot, què pots fer quan el sistema no et deixa fer més del que fas? » !!!! El sistema deja hacer muchas cosas , otra cosa es que se sepa utilizar los mecanismos ( prefiero no entrar en tema , que no es ese el fin que tengo ).

  Bueno , en resumen , lo que pretendía , en este momento , era criticar la actuación del Bloc en esta nota de prensa , pero nunca entrar en otras polémicas.El Kako piensa que los de detrás del Sr. Salom pueden hacer más y mejor , o como dice el Sr. Opinador , ¿o no ?.

 8. Per al de darrere del Sr. Salom ,
  El Kako no votó al Bloc porque está hasta las narices de la política llevada a cabo por el PP , una política que nos ha llevado a un endeudamiento bla
  bla bla bla bla bla bla bla bla…………………………………bla.
  ¡¡¡¡ Anda , si usted y yo pensamos lo mismo de la política del PP !!!!

  ¿Usted me pide respeto y comienza su escrito con la preguntita » Sabem sumar? » ?¡¡¡ Mal empezamos nuestra relación !!!!!

  Según usted » altra pregunta: tu vas als plenaris? Hi ha poc partits que facen la tasca de divulgació i informació (bàsica en democràcia) que fa este partit a nivell local…» ¡¡¡ A ver , a ver , déjeme pensar !!!
  – PP con 10 concejales ya se encargan ellos de informarnos de lo que
  les interesa y de calentarse el coco para desinformarnos en la gran
  mayoría de ocasiones.
  -PSD con un concejal que ya se encarga él de que no disminuya los
  ingresos de algún sector económico.Otra cosa no se me ocurre.
  -PSOE con 3 concejales y que no sirven ni para hacer lo que hace el
  PSD.¡¡¡¡ Bueno si !!! » ayudan a el Bloc y a UxV a realizar su trabajo de
  investigación » jaaaaaaaa jaaaa jaaaaaaaaaa
  -UxV con 1 concejal .
  – BLOC 6 concejales. ( en términos relativos , aquí falla algo , no se que
  es , pero algo hay y no es mi problema el descubrirlo ).

  Yo , al igual que usted , también se reconocer la faena bien hecha y , por ese motivo , he felicitado al Bloc en varias ocasiones ( cuando el KAKO así lo considera) , pero como no quiero que se me tache de sectario , me siento con la obligación de criticar al Bloc cuando pienso que no lo hace bien ¿ o debo callar para que así el único malo sea el PP ?
  Yo lo siento pero no considero de recibo que se saque en prensa que «se va a pedir una reunión para pedir explicaciones……….» .Eso , al ciudadano le importa una ……. , lo que le importa es saber por boca de( quién usted quiera)
  que es lo que realmente ha pasado con ese tema y si se han olvidado (por parte de otros ) de informarnos como es debido , porque creo que en este caso hay » gato encerrado «.

  ¡¡¡¡ Hay pobrecitos » … i sobretot, què pots fer quan el sistema no et deixa fer més del que fas? » !!!! El sistema deja hacer muchas cosas , otra cosa es que se sepa utilizar los mecanismos ( prefiero no entrar en tema , que no es ese el fin que tengo ).

  Bueno , en resumen , lo que pretendía , en este momento , era criticar la actuación del Bloc en esta nota de prensa , pero nunca entrar en otras polémicas.El Kako piensa que los de detrás del Sr. Salom pueden hacer más y mejor , o como dice el Sr. Opinador , ¿o no ?.

 9. Ay, Sr. Kako, que por la boca muere el pez. Esta notícia le parece propaganda barata, pero defiende usted hasta rasgarse las vestiduras a una señora que dona un porcentaje de sus retribuciones municipales y se hace hasta fotografías y lo saca en prensa o que se adjudica un acuerdo plenario que no lo fue en los términos en los que ella publicó con tal de lograr salir en los medios con el tema del comedor social. Yo mismo estaba en el pleno y el acuerdo no fue crear un comedor, sinó estudiar la posibilidad de hacerlo.
  Algo tendrá de interesante esta nota del Bloc cuando la he podido leer, además de en este medio, en Levante y Provincias.
  Sé de buena tinta que también los concejales del Bloc renunciarion a cobrar algún plenario (además del último, que no cobrará nadie, en principio) y lo donaron a Servicios Sociales y no lo hicieron público, y cobran bastante menos que la líder del partido, que usted siempre defiende, por asistencia a órganos colegiados.
  Sres. del Bloc, gracias por informarnos de sus intenciones y les agradeceremos que también nos informen de lo que les cuenten… si es que les cuentan algo.

  • ¡¡¡ Hay señor igualdad !!!
   ¿Intenta «matar «al Kako criticando la actuación de UxV ?
   Jaaaaaaa Jaaa Jaaaaaaaaaaaaaa
   ¿ sabe que está utilizando los argumentos que utilizaría el PP ?
   ¿sabe que se le nota que está molesto con algunas actuaciones de la Sra. Calatayud , actuaciones que han molestado principalmente a la gente del PP?
   ¿Que pretende , que replique criticando al Bloc en otros aspectos?
   ¡¡¡¡ Oiga , ese es su trabajo !!!! TOC TOC TOC.

 10. Al Sr Opinador principalment,
  Miei, la responsabilitat pels errors que té vostè com a polític ja la voldrien alguns empresaris i ciutadans que no poden en estos temps ni menjar.
  Cal tenir la cara molt dura, per justificar la possible obrención de beneficis per la instal.lació del centre comercial a Carcaixent. ¿No se li pagava cada mes, sent regidor?.
  El sou decent que cobra per ser regidor ho podia repartir entre gent més desfavorida de Carcaixent, ja que fins on jo sé, no se li resta res de sou en l’ocupació que té vostè per les absències que genera.

  • Mire, la responsabilitat êtica ja la asumim les persones, en base a la nostra forrmació, caracter o principis, mentre que la responsabilitat penal la marquen les lleis i l’ordenament jurïdic i no vosté. Per a cara dura, la seua ja que l’argument és el seu. El sou que se’m puga o no restar a mi, és el mateix que se li resta al señor Salom i a la resta de regidors, segons marca la llei. Si no li agraga, propose canviar-la.

   • Xico Ino no t’alteres que te pujarà el sucre i encara eres jove ! Em fàs patir
    Ara que ja admets que eres regidor «igual que el señor Salom»» que veeges tu pa que el claves en este fregao …. podries dixar de fer el paripé del seudònim i fer els comenttaris amb el teu nom i desde la teua posició com a membre del PP i regidor de Carcaixent ? Seria molt més interesant per tots el que seguim en foro i tu te llevaries un ppes de damunt !
    Smyle and b happy!! tutuà tutuà tutuà Free freee freeeeeee!!!!

    • Per això tranquil Xixarra que hi ha almenys 2 coses que no estan a la teua ma: posar-me nerviós i saber qui soc!. No desesperes però pel camí que vas…que Santa Llúcia et conserve la vista molts anys! (perquè ni la capacitat de deducció ni la clarividència son lo teu).

   • Sr. Opinador, jo no se el sou que li resten, o no, a voste, pero no parle per tots el regidors. A mi (en la empresa privada) lo que no treballe, no ho cobre.

 11. Per al Sr. Paco Salom ,
  Tengo que informarle que el Kako está muy tranquilo y tengo que volver a repetirle que el Kako no es ni juez , ni parte.Pero por lo que veo a los señores del Bloc llevan bastante mal eso de la crítica , así que no se me pongan nerviosas.
  Ustedes ¿ a quién quieren llegar ?¿ que tipo de gente es a la que quieren convencer , que el Bloc es una buena opción política , informándoles que» van a pedir una reunión para pedir información «?
  Sr. Salom no intente encuadrar mis preferencia en la devoción por una sola formación política , porque eso es totalmente falso , ahora bien , si esa es la forma que usted tiene de replicar a mi crítica , me parece bastante pobre (tanto en forma como en contenido ) y , por supuesto , esperaba más de usted.
  ¿ De verdad usted cree que mi forma de ejercer la crítica política puede tener algún tipo de rédito? ¿ está usted insinuando que podría entrar a formar parte de este juego ?.Pues si que es una lástima , porque la moralidad del Kako no se lo permite y no entiende el como se a podido llegar a este desastre que la clase política que tenemos nos ha llevado.
  El anonimato es distinto a la dualidad.

 12. Bien Kako pero que muy bien. No estamos tan alejados. Desde mi retiro temporal analizo. Cada dia tengo mas claro que tenemos muchas coincidencias. Por eso me pregunto, NO, lo afirmo: deberíamos conocernos y unir nuestros esfuerzos. Alfin y al cabo estas donde estas pero perfectamente podriamos estar todos juntos y seriamos muchos mas, suficientes para no necesitar pactos antinaturales.
  Tendremos que seguir trabajando para ver que gallo o gallina se queda en el corral, porque el Alcazar no se rinde . El tuyo (que a veces parece una cotorra permiteme el comentario) se ve potente. Y el otro esta amortizado (ni para caldo, de dura que esta).

  • Pues mi opinión es que , si usted pertenece a ese grupo de personas que han consentido que estos gobernantes lleven a Carcaixent a la ruina , me parece que estamos bastante lejos.
   El Kako jamás va a perdonar lo que el PP le ha hecho a Carcaixent y , mucho menos , el que se haya abusado se su confianza.

   No se que entiende usted como pacto antinatura ¿el del PP-PSD ?.¿Que no sabe para lo que fue creado el PSD ? Esto no es un pacto antinatura , esto es un pacto premeditado y apoyado desde altas esferas dentro del PP.

   El Kako siempre apoyará al que considere que está actuando bien , llamelo UxV o Bloc , porque lo demás ni entran en mis esquemas .Mucho tendría que cambiar el PP Carcaixent para que recuperara la confianza del Kako.
   En cuanto se sepa , de verdad , los enrredos de la sra Lola , el PP se va a dar un buen batacazo e incluso, pienso, que van a verse antorchas en la calle.
   Por cierto , donde si que abundan viejas cotorras , es en el PP-Carcaixent y si no las » matan » acabarán con el partido.

   • Bien Kako.
    Vamos entendiendonos: Dice que mucho habra de cambiar el PP para que Kako recupere la confianza en el PP. Esta frase abre puertas a la esperanza. Usted lo que debe hacer es confiar en aquellos que pensamos que aun no esta todo perdido. Yo soy una sufridora igual que usted aunque por motivos diferentes. Y los dos sufrimos a la misma persona. Ustedes a nivel personal y familiar, y yo en esta travesia del desierto en la que me encuentro.
    Elija bien sus compañeros de viaje que eso de apoyar a quien lo haga bien queda bonito pero a la hora de la verdad todos tenemos nuestras preferencias. Recuerde una cosa. A la familia no se la elige pero a los compañeros en la lucha politica si.
    Por cierto hace dias que no aparece por aqui el mio. ¿estara tambien de retiro espiritual?

    • Señora , estoy dándome cuenta que usted no entiende nada.
     En lo único que cree y confía el Kako es en Dios.
     Yo , como ciudadano , sufro lo mismo que usted y a nivel familiar no tengo queja ( por el momento).
     También tengo que informarle , que no tengo compañeros de viaje , ni pretendo tenerlos , así que creo que se ha equivocado de persona.

     Yo no se donde se habrá metido el mio y si está de retiro espiritual , pero que lo aproveche porque aún no ha empezado a bailar con las feas.

     • La voz de su ama , releyendo su úlima nota he descubierto una frase que me ha parecido patética » Usted lo que debe de hacer ………. »

      ¿pero usted quién se cree que es ?
      ¿Usted piensa que es la única poseedora de la verdad ?

      Sabe lo que pienso , que usted tiene muchas más cosas en común con la sra alcaldesa que conmigo.( el creerse con la posesión de la verdad).

      Si usted pretende insinuar pactos políticos para un futuro PP , tendrá que dirigirse a otras personas , como pueden ser Paco Salom , Conxa Gomis o Ana Calatayud………..o repetir con Juanito jaaaa jaaaaaa jaaaaaaa
      Aunque dudo , que aparte de Juanito , estos señores quieran comerse la mierda que va a arrastrar el PP-Carcaixent.

      El Kako está hasta los ………… que una gran mayoría de tertulianos intenten situarlo en algún grupo político , como único objetivo de poder tacharlo de algo y así dejar de lado argumentos.

      Siento ser tan directo , pero estos chicos del Bloc , aunque me caen muy bien y siento gran respeto hacia ellos , algunas veces cabrean al Kako y usted ha rematado la faena.

 13. Senyor Kako.
  Felicitats per les seues crítiques. Però tinc diversos dubtes. Ha assistit alguna vegada a plenaris? Ha assistit vosté a reunions de partits polítics? Ha participat vosté en reunions on els veïns del poble parlen sobre qüestions que els afecten?
  Hi ha responsabilitats que corresponen als representants, als que treballen des dels partits polítics i als ciutadans (que també són responsables del que voten).
  Vosté considerarà que a cadascú cal demanar responsabilitats en funció de la missió que ha de complir, no?
  D’altra banda, ha participat vosté en alguna de les tres fórmules?
  De vegades em fa l’efecte que estic escoltant tertulians que entenen de tot i que quan passen a l’acció són incapaços de dur endavant una acció política mínimament presentable.
  La coherència no sols s’ha de demanar en l’acció, també en la crítica.

  • Sr. Sento ¿no le parece que estamos llevando un poco demasiado lejos una simple crítica por parte de un ciudadano ? ¿pretende achacarme responsabilidades que no tengo ? ¿ sabe usted que no soy de ningún equipo y , ni si quiera , me gusta el football ?
   ¿ porqué me da la sensación de que mi crítica ( sobre un titular periodístico ) ofende ? ¿ porqué cuando yo considero que el Bloc actúa correctamente , no salen toda esta gente a , por lo menos , intentar apoyar mi independencia ?
   ¿tanta influencia piensan ustedes que tiene un nick sobre la opinión política de los ciudadanos ?
   ¡¡¡¡ Sabe una cosa !!! , con todo el respeto del mundo , le tengo que decir que son un poco pesaditos y cansinos , y que llevan su oposición a mi crítica hacia otros derroteros por su falta de argumentos.
   Y siento decirle que el Kako se niega a utilizar la técnica de la multiplicidad de personalidades para defender una idea ( que es habitual en este foro).Ya ve , el Kako no es animal político y siempre utiliza la misma careta.

 14. 8 a 6, de moment guanya Kako a Opinador. (és la primera vegada que passa això?)
  El «debat» continua interessantíssim…..
  Aprofite pera felicitar als concejalsdel Bloc Vicent Albelda i Paco Salom i també a la de UxV Ana Calatayud perquè són els únics que donen la cara regularment en nom i cognoms acín en este foro . Ja voldríem que algú dels que govrna, per exemple Juanito que té dedicació total , baixara dels altars o de la barra on s’apalanca i comentaren ací alguna cosa. Si els importa el que opina la gent que els vota i la que no.

  • Hay Xixarra, a esta gente no le importa para nada lo que los ciudadanos opinen. Ellos van a lo suyo, sobre todo Juanito, que sabe que lo que no chupe ahora ya no o podrá chupar nunca.
   Tiene tres años para seguir aprovechándose de esta situación y lo que los ciudadanos opinen se lo pasa por ………… Un saludo

 15. Propose que l’inacabat aulari tinga un destí lúdic com l’aeroport de Castelló i es destine també a lloc de passeig per a les famílies.
  Al mateix temps que aquestos dos monuments al destrellat siguen declarats patimoni nacional valencià i oferits a National Geogràfic per a que mostren a tot el món la manera que tenen alguns governants de malgastar-se els diners del poble.

 16. Sr. Kako, es vd. la estrella del árticulo. Parece como si lo hubiera escrito y se le han tirado todos encima. Todos estos ataques me hacen gracia, especialmente el de Sento, parece que no podemos comentar nada, para ello tenemos que haber hecho no se cuantas cosas.

  Sr. tovarich, de acuerdo con vd. en la declaración de estos dos monumentos patrimonio nacional, pero si me permite yo incluiría el aeropuerto de Ciudad Real. Como lo vé ?

  Salu2

  • Amigo Willy, usted puede incluir lo que quiera pero el aeropuerto internacional de Ciudad Real es un aeropuerto privado -por cierto, actualmente en concurso de acreedores-. Yo me refería a obras pagadas -o por pagar- con dinero de los contribuyentes, dinero mal utilizado por el Partido Popular, en éste caso.
   Saludos.

 17. Para tovarich

  Amigo tovarich, sin ánimo de molestar ni nada por el estilo lediré que el aeropuerto de Ciudad Real verdaderamente es privado pero fijese en lo que le voy a comentar y verá que de privado tiene lo queyo de comunista.
  Fué financiado en gran medida por la Administración regional del anterior gobierno socialista de Castilla -La Mancha que además controlaba la Caja Castilla-La Mancha y que terminó siendo la primera de las cajas de ahorros de España en tener que ser intervenidas por el Banco de España y que nos ha supuesto para los españolitos de a pie (como vd. y yo) un monton de millones de euros. En 2010 solo Ryanir operaba en el aeropuerto y previo pago de una millonaria subvención de la Junta que presidía José Mª Barreda. Amén de otras subvenciones millonarias posteriores etc. etc.
  Así queeste aeropuerto de privado ná de ná.
  Y me dá igual que lo hayan hecho los socialista ó los peperos, para mi todos son iguales, creo que para vd. no lo son.

  • » Y me dá igual que lo hayan hecho los socialista ó los peperos, para mi todos son iguales »
   Sr. Willy , totalmente deacuerdo con usted ¡¡¡ Menuda panda de gente se nos ha metido a administrar los recursos públicos !!!!
   ¡¡¡¡ Pobre España !!!!
   ¡¡¡¡ Pobre Valencia !!!!
   ¡¡¡¡ Pobre Carcaixent !!!!

   Sólo le faltaba al PP-Carcaixent contratar al Sr Juanito
   Jaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Después , hay alguna contertulia , que se atreve a llamar a esa contratación estrella del PP , » pacto anti-natura » sin tener en cuenta que » Dios los cría y ellos se juntan «. «Al principio de los tiempos » toc toc toc , Lola Botella llegó a engañarme , ya que su posición económica hacía poco probable que se dedicara a » todo por la pasta » , pero las informaciones que últimamente nos han dado del comportamiento de la alcaldesa (ya sabe , lo de las «dietas» «taxis» «movimientos urbanísticos «……….) me han confirmado que estaba totalmente equivocado y que , esta señora , tiene bastante en común con Juanito.

   He visto abrazarse a Lola Botella y a Juanito
   ¿Se abrazará al Concejal Inocencio también?
   Jaaaaaaaaaa Jaaaaaaa Jaaaaaaaaaaaaa

   ¡¡¡¡ Que cabroncete es el Kako en algunas ocasiones !!!! pero es que me lo paso pipa.Menos mal que el OPINADOR (Opinador ) ya me va conociendo y
   sabe que tengo días tontos. TOC TOC TOC.

   • Por eso mismo Kako, porque has visto muchas cosas, sabes perfectamente que manda el interés por encima de todo. Asi que si tanto te importa Carcaixent, no digas de ese agua no bebere y cuando llegue el momento da el paso y comprometete. ¿Para que? Para evitar que se repita eso de Dios los cria y ellos se juntan. Mas claro agua.
    Deja en paz a esa señora. con su pan se lo coma. Total unas dietas y algun taxi. Tu sabes que hay cosas mucho mas importantes por las que Carcaixent merece un cambio. Y yo desde mi retiro voluntario espero que llegue el dia en que todos los que compartimos unos elementos comunes demos el paso. De tu casa a la mia 50 metros aproximadamente, fisica y politicamente.

    • Señora , usted se ha empeñado en dejarme saber quién hay detrás de su nick , suponiendo que con ello , va a recibir un mejor trato por parte del Kako y ¿ sabe que ? está en lo cierto , pero usted es una excepción ( supongo que sabrá porqué ) y espero que no intente aprovecharse de esa situación
     Usted es una persona en que confiábamos que podría evitar lo que se ha producido y ha colaborado en la difusión de falsedades que se han lanzado desde dentro del partido con el objeto de justificar un pacto , pacto que , por lo visto ,con el que usted no está de acuerdo .Si a esto le unimos la desastrosa gestión del PP en la Comunidad , ya sabe usted cuales van a ser las consecuencias para el PP de Carcaixent.
     Le quiero decir que el Kako no es político , es un ciudadano más que se ha convertido en crítico debido a las especiales circunstancias por las que estamos pasando y porque piensa , que han abusado de su confianza ( y algunas cosas más ).
     Dice usted que «deje en paz a esta señora , total unas dietas y algún taxi «.Hay cositas de estas que nos hacen saber que tipo de persona regenta el poder , que nos dan una idea de hasta donde se puede llegar y que cabrea mucho a la gente de la calle ¡¡¡¡ Menudo ridículo está haciendo la alcaldesa , incluso entre amigos y familiares !!! ¡¡¡ Que vergüenza !!!!. Y de ello no es sólo culpable la persona que lo hace sino de aquellos que la dejan hacer TOC TOC TOC ( con cariño ).
     De momento a salido muy poca cosa a la luz ( apenas puede usted considerarlo una tapita para ir abriendo boca ), pero le aseguro que van a aparecer temas que van a hundir al PP.¡¡¡ Menudo error político añadido se ha cometido !!!!.
     En fin , creo que le habrá quedado claro que la solución de Carcaixent no pasa por las manos del Kako , que el Kako es independiente , y hoy por hoy , el Kako no cree en la clase política como la gente que nos va a sacar de esta nefasta situación.

     Un beso y espero que entienda que mi dureza en contestaciones anteriores son fruto de mi cabreo con lo que ustedes han hecho en este pueblo.

     • Que asi sea. Que salga lo que tenga que salir si con ello se hace justicia. Entiendo su cabreo (¿como no lo voy a entender?) pero un arbol no hace el bosque. Asumo mi parte de culpa, pero como dice el refran rectificar es de sabios sin aspirar por ello de nuevo a estar ahi. No espero ningun trato preferente. Todo eso para la savia nueva que deberia correr por algunas venas.
      Me quedo con el beso. Lo acepto desde el buen tono recuperado.

  • Willy si no nos ajustamos a la realidad no sacaremos «trellat». El aeropuerto es de una sociedad privada de la que son accionistas: Juan A. León Triviño que es el presidente de la sociedad, Domingo Diaz de Mera, inversores árabes, el ministerio de defensa, el ejercito de los EE.UU., fondos de pensiones, etc. etc. y también la CCM.
   El Gobierno de Castilla La Mancha no es socio, no ha hecho el aeropuerto, no ha puesto ni un duro público. Sí es de veras que ayudó declarando el proyecto de singular interés lo que evitó el pago de impuestos y licencias municipales, también recalificó los terrenos de rústicos a industriales.
   También es cierto que la CCM metió la pata invirtiendo y concediendo préstamos sin las suficientes garantías o inadecuadamente, como el resto de cajas y bancos, lo que nos está costando sangre, sudor y lágrimas a todos gracias a la presión que ejerce la derecha europea encabezada por Merkel para que recupere los préstamos el Deustche Bank, dicho sea de paso.
   Sí que tiene toda la razón en que para mi no son todos iguales, ni mucho menos. En consecuencia voy a votar cuando hay elecciones. Usted vota?.

 18. Amigo tovarich, dice bien que no sacaremos trellat, yo ampliaría con que no venderemos las taronchas ni guanyaremos dines.
  Una vez aclarado lo del aeropuerto, que estoy de acuerdo con la información ampliada por vd., decirle que si que voy a votar pero no tengo mi voto cautivo en ningún partido de antemano, igual puedo votar por una esquina ó por la otra. Depende.
  Un abrazo amigo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here