13 jóvens realitzaran les pràctiques en l’Ajuntament d’Almussafes este estiu a través del programa “La Dipu et beca”

0
710

Demà dissabte dia 12, el consistori d’Almussafes obri el termini de presentació d’instàncies per a participar en el projecte “La Dipu et beca” 2012. Fins a divendres que ve dia 25, els jóvens estudiants interessats a desenrotllar les seues pràctiques en diferents àrees d’activitat de l’administració local podran presentar la corresponent sol·licitud en l’ajuntament.

Després de la baremació de les peticions registrades, l’ajuntament becarà a un total de tretze jóvens durant els mesos de juliol i agost, labor per la qual percebran 1.000 euros per alumne.

Per Quart any consecutiu, el consistori d’Almussafes s’ha sumat al projecte “La Dipu et beca”, impulsat des de la Diputació de València per a possibilitar que els jóvens estudiants majors de 18 anys, que estiguen cursant estudis universitaris i de Formació Professional, realitzen pràctiques relacionades amb la seua especialitat en el seu propi municipi.

Demà dissabte dia 12, l’ajuntament inicia el període de presentació de les sol·licituds per a acollir-se a les tretze places de pràctiques convocades. La documentació, que inclou les bases i la instància, es troba disponible en la pròpia Casa Consistorial, així com en la web municipal www.almussafes.es, en l’apartat de tauler d’anuncis.

Igual que en les tres edicions anteriors, conclòs el termini de presentació de les peticions, fixat per a divendres que ve dia 25, una comissió avaluadora estudiarà els expedients presentats pels aspirants per a realitzar la corresponent  baremació i selecció i la consegüent proposta d’adjudicació de les tretze beques assignades a Almussafes, quatre més que en les convocatòries anteriors. El perfil dels candidats ho realitzarà el propi ajuntament, basant-se en les seues necessitats concretes i en els llocs disponibles.

La iniciativa incentiva econòmicament als becaris, els que iniciaran les seues pràctiques el pròxim dia 1 de juliol i percebran de nou una bossa d’ajuda de 500 euros bruts mensuals per la seua dedicació professional. No obstant això, “La Dipu et beca” ha reduït el període de realització de les pràctiques, que en esta nova convocatòria s’ha establit en els mesos de juliol i agost, per la qual cosa els estudiants becats percebran 1.000 euros per la totalitat de les pràctiques.

De nou l’Ajuntament d’Almussafes aportarà el 20% del cost del programa, que ascendirà a la quantitat de 2.600 euros, i la Diputació de València finançarà el 80% restant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here