Laura Pla i Alba Ferrer, noves falleres majors de Caputxins

1
513

L’associació cultural falla Caputxins ja té representants per a l’exercici que acaba de començar. El faller Vicente de la Concepción Chordá va ser elegit per unanimitat president de la nostra comissió, així mateix, va ser presentada la fallera major senyoreta Laura Pla Oliver, i també la fallera major infantil xiqueta Alba Ferrer Polo, que junt al president infantil Guillem Grande Pla ens representaran en les falles del 2013.

Els desitgem que tinguen un molt bon any faller.

Per altra banda, la falla ja té xaranga per a 2013. Recentment, la comissió i la xaranga «Els Afros» signaren el contacte de nou (i ja van tres), en un any molt especial per a la xaranga, ja que celebra el seu 20 aniversari.

Falla Caputxins

Signatura del contracte amb la xaranga Els Afros
Les falleres majors amb els presidents

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here